5 Praktische tips: gebruik de Woonbeurs-inspiratie in je eigen huis

3 oktober 2014 woonbeurs,  Woonblog - Interieurblog,  woonnieuws,  

De Woonbeurs Amsterdam is nog in volle gang, wij zijn geweest en hebben uitgebreid voor je gestruind. Wat zijn de trends en wat kunnen we eenvoudig toepassen in ons eigen huis?

DSC_0141

Tip 1: Leuk om te zien is dat interieurs steeds persoonlijker worden. Dit bereik je met quotes in huis, kies een tekst die echt bij je past en plak ze met tape op de muur. Zwart/wit of juist veel kleur? Maak een mooie combinatie die echt bij jou en je interieur past en maak je persoonlijke tekstmuur. Met een krijtstift schrijf je snel en makkelijk een leuke tekst op de spiegel of op schoolbordbehang. Leuk om je lief te verassen als hij of zij ’s ochtends vroeg op staat.

DSC_0016b

DSC_0055

DSC_0075

Tip 2: We zien veel hout en natuurlijke materialen, gecombineerd met goud en koper voor een chique touch. Mooi om warmte aan te brengen in je interieur met een paar accessoires van deze materialen. Je hoeft er niet veel van te gebruiken om deze look te creëren. Karwei stond dit jaar voor het eerst op de Woonbeurs met een geweldige stand. Ze hebben een paar geweldige woonaccessoires in het koper in de nieuwe collectie, heel betaalbaar en je hebt in een handomdraai deze trend in huis.

DSC_0085

DSC_0144

DSC_0146

Tip 3: Borden niet alleen op tafel maar ook aan de muur! Gebruik porseleinstift om van een saai bord je eigen creatie te maken. Teken leuke motieven of een mooie tekst en hang de borden bijvoorbeeld aan de muur in de keuken.

DSC_0037

DSC_0025

DSC_0065

Tip 4: Hoedjes als lamp. Heeft je oma nog een paar leuke, oude hoedjes op de kapstok liggen? Bevestig er een fitting in en hang hem op als lamp. Leuk idee en zo gebeurd.

 DSC_0076

 

Tip 5: In kleuren kan bijna alles. Rustige basiskleuren gecombineerd met diepe, warme kleuren voor dit najaar. We zien veel diepe blauwtinten en oker geel. Het thema van deze Woonbeurs is jeans. Op de beurs worden ter plekke kussens gemaakt van oude spijkerbroeken. Dus niet weg doen die oude broek maar afknippen, afstikken en op de bank ermee!

 

DSC_0131

DSC_0098

DSC_0132

DSC_0086

Kijk of er wat voor je bij zit en ga er op een lekkere herfst-dag mee aan de slag. Succes met het uitvoeren van deze tips.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *