Agenda woon, tuin- en lifestyle beurzen

1 januari 2018 Lifestyle,  Tuin,  woonbeurs,  Woonblog - Interieurblog,  

Woonbeurs 2018

Ben je op zoek naar nieuwe inspiratie voor interieur en tuin? Op de beurskalender vind je een overzicht van de beste woonbeurs, tuinbeurs en lifestylebeurs in Nederland. Geniet van een fijne dag uit en laat je inspireren door de nieuwste woontrends, meubels en interieur producten.

  • Tuin en sfeerbeurs 2018

Het grootste tuinevenement van de drie grootste Noordelijke provincies. Bezoekers vinden er compleet aangelegde tuinen, maar ook stands met hekwerk, bestrating, kozijnen en al wat meer dat met buitenleven te maken heeft. De ‘groentjes’ onder ons kunnen vakkundig advies vragen, een tuinontwerp laten maken en interessante tuinlezingen volgen zoals ‘het starten van een succesvolle groentetuin’ of ‘kringlooptuinieren’. Veel te zien op het gebied van terrasmeubilair, verlichting en outdoor cooking.  Tuin en sfeerbeurs 15-18 februari Martiniplaza Groningen.

  • Tuinidee 2018

TuinIdee, het grootse tuinevenement van Nederland, vormt de aftrap van het nieuwe tuinseizoen. Hét event voor elke tuinliefhebber. Of je nu op zoek bent naar inrichting voor je tuin, tegels, zonnepanelen of gereedschappen, je vindt het allemaal bij TuinIdee. Dit jaar is het evenement nog groener, verrassender en groter met ruim 200 topmerken. 22-25 februari 2018 – Brabanthallen Den Bosch.

  • Euroluce 2018

De Euroluce in Milaan is hét designwalhalla voor internationale ontwerpers, merken, (interieur)architecten en verlichting. Het nieuwste van het nieuwste, het beste van het beste en het mooiste van het mooiste is er te vinden. Van 9 April tot en met 14 April 2018 in Milaan.

  • Designday Maastricht 2018

Designday is een podium voor design in het zuiden van Nederland, voor regionale en (inter)nationale ontwerpers, die zelf produceren. Designday staat voor onafhankelijk, toegankelijk design van ontwerpers. Design waarin originaliteit, gezond verstand, ambachtelijkheid en duurzaamheid samengaan. 25-27 mei 2018.

  • Festival Designkwartier Den Haag

De 5e editie van Festival Designkwartier wordt grootser dan voorgaande edities. Niet alleen zal het 3-daagse festival uitbreiden naar de Elektriciteitsfabriek alwaar Jelle Mastenbroek een geluidsinstallatie maakt, maar ook zullen veelbelovende ontwerpers hun primeur beleven; zoals afstudeerders van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) en Nienke Helder. De welbekende pop-up stores worden deze keer onder andere ingericht door Floris Hovers, Social Label en Spruitje. 1,2 en 3 juni in Den Haag.

  • Design District 2018

Design District is hét trefpunt voor de interieurbranche in Nederland. Design District 2018 staat in de planning voor 6, 7 en 8 juni 2018 in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

De vt wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Het grootste woonevenement van Nederland vindt in 2018 plaats van 2 t/m 7 oktober in Amsterdam Rai.

  • Dutch Design Week

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 335.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten. 20 – 28 oktober 2018.

 

Organiseer je een woon-, tuin- en lifestyle beurs of hebben we iets gemist? Laat het ons weten, dan plaatsen wij het graag op de beurs-agenda.

Lees in de blog over de nieuwste interieurtrends op de laatste VT Wonen en Designbeurs in Amsterdam.

 

Blijven lezen?