Appeltjes van oranje…

25 april 2014 Feestdagen,  Kleur,  Woonblog - Interieurblog,  

We raken helemaal in de oranje sferen, elk jaar in deze periode gebeurt het weer…

Maar deze eerste Koningsdag is wel heel speciaal. Wat een gezelligheid: allemaal naar buiten, feest voor de kinderen en volwassenen. Uren struinen op de kleedjesmarkt of juist heerlijk al je rommel kwijt raken op zo’n dag! Mijn kids zijn hard aan’t verzamelen omdat ze vorig jaar in de spaarpot gevoeld hebben dat het flink wat kan opleveren. Lekker alle rommel de deur uit terwijl ik weer de mooiste spullen weer inkoopt op de markt. Auto vol heen en auto vol weer terug naar huis:-)

In dit thema ben ik op zoek gegaan naar een mooie sfeerbeeld om te laten zien dat oranje ook een prachtige kleur in het interieur kan zijn. Dan bedoel ik geen oranje vlaggen en reclame spul. Maar net een mooi oranje accent of zou je het aandurven om een muur oranje te schilderen? Het geeft vrolijkheid, warmte en gezelligheid: daar zijn we wel aan toe na de winter!  Laat je inspireren…

Fel oranje accenten in huis kunnen prachtig bij een neutraal interieur. Kies je ervoor om een muur in oranje te schilderen met misschien zelfs wel roze? Het oogt gezellig maar staat ook heel stijlvol, kijk maar!

Zo zie je dat oranje ook een prachtige kleur is voor na Koningsdag, het is maar net wat je er van maakt: Oranje boven!

Foto: Flexa


0 reacties op Appeltjes van oranje…

    De mogelijkheid om te reageren is afgesloten op deze pagina.