Beter slapen begint met een goed matras

20 november 2015 Slaapkamer,  Woonblog - Interieurblog,  

Slaapkamer ideeen

Goede nachtrust is een must om goed te functioneren. Slecht slapen zorgt voor een slecht humeur en slechte prestaties. Niet fijn als je merkt hoe brak je kunt zijn na een dag slecht slapen.

De slaapkamer is voor mij een heerlijke plek. Lekker om aan het eind van de dag tot rust te komen of als ik slecht geslapen heb, overdag nog even een power-nap te doen. Het is de plek waar het rustig is en waar ik me graag even terug trek. Belangrijk is daarom bij je slaapkamer inrichten om je slaapkamer rustig en goed opgeruimd te houden. Zorg voor frisse lucht en bij voorkeur geen televisie, computer of tablets. Op die manier is het echt een rustpunt na een drukke dag. En dat zorgt ook voor een betere nachtrust. Op tijd naar de slaapkamer, lekker even een boekje lezen voordat je gaat slapen.

matras online

 

Nieuw bed

Dat is een goede basis voor de slaapkamer maar het matras is minstens zo belangrijk. Tijdens onze zoektocht naar een nieuw bed raakte we compleet de kluts kwijt. Er zijn zoveel mogelijkheden en het ene merk presenteert zich nog beter dan het ander. Wat mij vooral opgevallen is, is dat matrassen en bedden zo ontzettend duur zijn. Het lijkt een goede investering maar is het nou echt nodig om zo’n ontzettend duur matras aan te schaffen? Zijn ze echt beter?

De eigenaars van Bruno matras dachten hetzelfde en gingen de uitdaging aan om een betaalbaar top-matras te ontwikkelen. En dat is gelukt: goed nieuws! Deze matrassen bestaan uit hoogwaardig PU foam en een natuurlijke latexlaag. Door deze combinatie van materialen wordt er een optimale puntelasticiteit bereikt, waardoor het matras zich vanzelf aan de slaper aanpast.  In combinatie met 7 speciaal aangebracht zones, zorgt dit voor een zeer hoog comfort. Is je bed zelf nog goed dan kun je ook alleen deze nieuwe matrassen aanschaffen.

goed matras

 

De matrassen worden door Bruno zelf gefabriceerd en verkocht, waardoor er geen tussenhandelaren aan te pas komen. Hierdoor heeft Bruno constant zicht op de kwaliteit en valt de prijs een stuk lager uit. Je bestelt je matras online. De matrassen hebben een garantie van 8 jaar en je kunt 30 dagen proefslapen. Bevalt het matras je op een of andere manier niet dan wordt het matras terug gehaald. Het is echt de moeite waard om de samenstelling en de mogelijkheden te bekijken. Zo slaap je weer goed en begin je elke dag met een uitgerust gevoel: heerlijk!

Wil je meer tips over je slaapkamer inrichten, lees dan lekker verder op onze blog.

luxe matras

Slaap lekker!

 

In samenwerking met Brunomatras.nl

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *