Binnenkijken woonhuis Kerschoten

30 oktober 2012 Binnenkijken,  Interieurontwerp,  Woonblog - Interieurblog,  

Interieuradvies en kleuradvies woonhuis Kerschoten

Wij gaven interieuradvies en kleuradvies voor deze twee-onder-een-kap woning in Apeldoorn. Het jonge stel kocht hun eerste woonhuis en kwam van een kleine ruimte. Alles kon dus nieuw worden aangeschaft om van dit huis een sfeervolle woning te maken. Er is veel gebruik gemaakt van vergrijsd hout, Scandinavische accessoires, gecombineerd met een strakke hoogglans keuken en moderne accenten. Bekijk het ontwerp en geniet van dit prachtige interieur!

De grote potten komen uit de collectie van PTMD.

In de eethoek is gekozen voor een prachtige kloostertafel van vergrijsd hout. Door een bankje te plaatsen heeft de eethoek minder ruimte nodig en is de doorloop naar de keuken ruimer.

Deze lounge-bank is met de losse elementen in verschillende opstellingen te plaatsen zodat in de zomer en winter de hoek aangepast kan worden.

De moderne keuken heeft een donker grijze achterwand gekregen en is behandeld met lak zodat er geen tegels op de muren nodig zijn.

De muren zijn geschilderd in de kleuren Damp, Kiezel en Grafiet van Histor. De woonaccessories hebben kleur gekregen zodat hiermee gevarieerd kan worden.

 ‘Voor de inrichting van ons nieuwe huis hebben we kleur- en interieursadvies gevraagd van Maison Belle. Wij zijn op een enthousiaste en deskundige manier geadviseerd bij wat wij nodig hadden. We hebben veel gehad aan de creatieve ideeën ,kijk op kleur en het ontwerp!  Dit heeft ons enorm geholpen met het maken van keuzes en de manier waarop we de inrichting van ons huis konden gaan vormgeven. Wij zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat! ‘ aldus de bewoners.

Foto’s en advies: Maison Belle

Blijven lezen?

Één reactie op Binnenkijken woonhuis Kerschoten

  • Sandra zegt:

    Wat een prachtig interieur! Een ontzettend mooi resultaat. Vooral de tafel met bankje en de potten zijn heel bijzonder.

De mogelijkheid om te reageren is afgesloten op deze pagina.