Lekker badderen…

15 november 2012 Badkamer,  Woonblog - Interieurblog,  

Badkamer blog

Vandaag blog ik over de badkamer, een praktische plek in huis voor even tijd voor jezelf. In mijn blogs  geef ik een rondleiding door verschillende huizen en interieurs. Na de slaapkamer in de vorige blog, lopen we vandaag door naar de badkamer.

De badkamer is een onmisbare plek in huis voor onze dagelijkse rituelen. Wat is het dan genieten dat je badkamer praktisch en gezellig is zodat je kunt genieten van het momentje voor jezelf. Heb je de mogelijkheid om een badkamer naar wens te laten inrichten en om een badkamer te verbouwen dan zijn er tal van mogelijkheden. Met kleine aanpassingen is vaak ook veel te bereiken, neem een aantal mooie accessoires, handdoeken en flesjes en je herkent je je eigen badkamer niet meer terug. Neem er eens de tijd voor…

Zonder tegels

Badkamers zonder een tegel aan de muur: je ziet het steeds meer. Tadelakt of speciale stuclagen kunnen ervoor zorgen dat je de badkamer prachtig, strak kunt afwerken. Er mag gespetterd worden!
Pure & Original heeft een mooi assortiment  verf en prachtige authentieke kleuren voor in de badkamer.
Nisjes en randjes zijn niet alleen handig om je handdoeken en flesjes in te zetten, ze staan ook nog eens bijzonder mooi.

Blijven lezen?