Interieur ontwerp

Een compleet interieuradvies is een uitgebreid interieur ontwerp van indeling, kleur, meubels tot materialen. We starten met een intakegesprek om de woning te bekijken en de wensen te bespreken. Hierna maak ik een  interieurontwerp en een compleet uitgewerkt interieuradvies. Dit is de meest complete vorm van een interieur advies pakket.

Op basis van dit interieuradvies kan de inrichting volledig worden uitgevoerd zodat de gewenste sfeer in huis ontstaat. Meubels en producten kunnen op basis van het advies worden aangekocht. Wil je dit ook uit handen geven? Het kan worden uitgebreid van inkoop tot eind-styling.

Werkwijze

  1. Tijdens het telefonische intake gesprek bespreken we de huidige situatie, wensen en doelen.
  2. Ik ontvang graag plattegronden en sfeerbeelden van de gewenste interieur-stijl
  3. We starten altijd met een interieuradvies aan huis van 2-3 uur. In dit gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden.
  4. Daarna wordt er een compleet interieuradvies uitgewerkt met interieurontwerp en totaal advies voor kleuren, materialen en meubels.
  5. Het interieurplan wordt op gepresenteerd en toegelicht. Vragen worden beantwoord.

Wil je een interieur-advies voor meerdere ruimtes in huis, een interieurontwerp of samen shoppen? Dan kan ik dit advies verder uitbreiden.

Tarief

  • De prijs van dit pakket is €1500,- voor een ruimte als woonkamer met open keuken.Vooraf wordt bepaald of het pakket past bij de ruimte en woonvraag.
  • Reiskosten buiten Apeldoorn €0,25 per km. Bij reistijd van meer dan 30 minuten vanaf Apeldoorn rekenen we reistijd vergoeding.
  • TIP: Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker.
  • Dit pakket kan worden uitgebreid met meubel inkoop, een verlichtingsplan of eind-styling.

Aanvullende informatie

Genoemde tarieven zijn inclusief btw en gelden per ruimte met een gemiddelde omvang. Dit wordt van te voren besproken en vastgesteld.

Neem voor het aanvragen van dit interieuradvies contact op.