Compleet interieuradvies

Een compleet interieuradvies is een uitgebreid interieuradvies van indeling, kleuradvies, meubeladvies tot materiaaladvies. We starten met een intakegesprek om de woning te bekijken en de wensen te bespreken. Hierna maken we een interieurontwerp en geven een compleet interieuradvies voor woonstijl, meubels, kleuren en materialen. Dit is de meest complete vorm van een interieur advies pakket.

Op basis van het interieuradvies kan de inrichting volledig worden uitgevoerd zodat de gewenste sfeer in huis ontstaat. Meubels en producten kunnen op basis van het advies worden aangekocht. Wil je dit ook uit handen geven? Dan vullen we het advies voor je aan van inkoop tot eind-styling.

Werkwijze

  1. Tijdens het intake gesprek bespreken we de huidige situatie, wensen en doelen.
  2. Ik ontvang graag plattegronden en sfeerbeelden van de gewenste interieur-stijl
  3. Er wordt een compleet interieuradvies uitgewerkt met interieurontwerp en totaal advies voor kleuren, materialen en meubels.
  4. Het advies wordt op gepresenteerd en toegelicht. Vragen worden beantwoord.

Wil je een interieur-advies voor meerdere ruimtes in huis, een interieurontwerp of samen shoppen? Dan kan ik dit advies in overleg uitbreiden.

Tarief

  • De prijs van dit pakket is €1500,-. Vooraf wordt bepaald of het pakket past bij de woonvraag.
  • Reiskosten buiten Apeldoorn €0,25 per km. Bij reistijd van meer dan 30 minuten vanaf Apeldoorn rekenen we reistijd vergoeding.
  • TIP: Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker.
  • Dit pakket kan worden uitgebreid met meubel inkoop, een verlichtingsplan of eind-styling.

Aanvullende informatie

Genoemde tarieven zijn inclusief btw en gelden per ruimte met een gemiddelde omvang. Dit wordt van te voren besproken en vastgesteld.

Neem voor het aanvragen van dit interieuradvies contact op.