De kleur van het strand

22 juli 2015 Kleur,  Woonblog - Interieurblog,  

De kleur van het strand – interieurblog

Het ultieme zomergevoel: warm zand tussen je tenen: heerlijk! Voor mij de meest relaxte periode van het jaar: liggend in de zon op het strand: ogen dicht en het geluid van de zee op de achtergrond. De kleur van het strand, de kiezels en de schelpen zijn zo mooi, ik raak er niet op uit gekeken. Eigenlijk een perfecte kleur-basis voor in je interieur.

Vorige week schreef ik over de kleur aqua blauw in je interieur, vandaag kies ik voor zandtinten: niet grijs en niet bruin maar natuurlijk, warm, rustig en tijdloos. Laat je inspireren door het strand: kijk eens goed om je heen en ontdek dat deze kleuren helemaal niet saai zijn. Ik laat je zien hoe je dit kunt toepassen in je interieur.


Muren

Een zandtint op de muur geeft een frisse en warme uitstraling in huis. Combineer dit met wit of zwart en herhaal de natuurtinten in de materialen die je toepast.

pureoriginal

Styling

Zand-tinten in huis lenen zich ervoor om gecombineerd te worden met natuurlijke en doorleefde materialen. Gebruik in je styling oosterse schalen en oud hout zoals in de broodplanken en stoer touw en rotan. Zo komen de kleuren en materialen het best tot hun recht.

Kiezels en natuursteen

Gebruik kiezels op de vloer van je badkamer voor een vakantie-gevoel het hele jaar door. Het geeft de badkamer meteen een stoere uitstraling. Herhaal de kleuren van de kiezels in accessoires of in de andere materialen van de badkamer. Zo ontstaat er een heerlijk plek om tot rust te komen na een drukke dag. Voor de woonkamer of keuken kun je kiezen voor natuursteen in een zandkleur zoals travertin of keramisch hout op de vloer.

vloer

Ben je op zoek naar deze kleuren voor je interieur?

Pure & Original kleurenkaart – Warm Grey  – Soft Taupe – Old Linen

Ik hoop je hiermee te hebben geïnspireerd, in de woonblog vind je nog meer mooie kleur inspiratie.

Foto’s: Pure & Original

Blijven lezen?

Één reactie op De kleur van het strand

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *