De warmte van koper…

10 april 2013 Kleur,  Styling,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Koper in je interieur

Koper/ rose goud is een van de laatste trends op het gebied van wonen en fashion. Het lijkt zo ouderwets als de koperen pot bij oma vroeger. Maar helemaal terug van weg geweest en als je het op de juiste manier combineert geeft het een totaal ander gevoel dan bij Oma thuis! Ik ben er helemaal weg van, vooral in combinatie met naturel tinten en hout.

 

koper in huis

Fotoshoot voor Showhome. Styling: Maison Belle, Fotografie: Sushilla

 

De warmte van het koper brengt echt heel veel gezelligheid in het interieur. En je hoeft je huis er natuurlijk niet helemaal vol mee te zetten. Doe dat vooral niet, een paar pronkstukken geven een groots effect. Maak groepjes van koper kleurige accessoires bij elkaar zodat het niet te vol wordt of kies juist voor een XL koper pronkstuk. Ook in een kleine woning is het mooi om grote accenten te gebruiken, het geeft een sterkere uitstraling dan veel tierlantijntjes bij elkaar. Een aantal leuke tips.

  1. Koper combineert prachtig met natuurlijke materialen en cognac leer. Het zorgt voor een pittig en warme look.
  2. Maak groepjes van mooie vazen en flessen bij elkaar en combineer met koper.
  3. De combinatie van strakke meubels en leer geeft in combinatie met koper een chique en sobere sfeer. Zo zie je dat het niet aan een bepaalde woonstijl gebonden is.
  4. Met een spuitbus koper-verf spuit je potjes, lampen en conserven-blikken snel en eenvoudig tot hippe accessoires. Zo gedaan!

 

Blijven lezen?