Dolce & Libella – Libelle Zomerweek

21 mei 2014 Woonblog - Interieurblog,  woonnieuws,  

Libelle Zomerweek

Het afgelopen weekend was ik met mijn moeder en tiener-dochter  in Almere bij de Libelle Zomerweek. Een dag met heerlijk weer, veel nieuwe trends en presentaties, het was een heerlijk uitje. De hemel was strak blauw en het strand stond vol met mooie, witte tenten. We waanden ons bijna op vakantie! Heel toepasselijk stond deze week in het teken van Italie: Dolce & Libella ‘genieten op z’n Italiaans’.

Al die stands, leuke winkeltjes en mooie tenten op het Almeerderzand geven een boost aan inspiratie van de laatste mode trends, woonspullen, haar mode tot heerlijk Italiaanse hapjes. Door de opzet is het gezellig druk en merk je weinig van de volle parkeerplaatsen. Je wandelt lekker tussen de winkeltjes, eet een broodje op het strand of doet mee met een leuke workshop. De hele dag door wordt er een leuk programma gehouden in de grote tent van muziek tot styling tips door top-stylisten. Libelle Zomerweek is een stijlvolle en smaakvolle zomer-beurs voor jong tot oud. Wij hebben enorm genoten van deze dag, het is een aanrader om eens met je moeder, vriendin of met je dochter naar toe te gaan. Geniet mee van de sfeerbeelden en wie weet tot volgend jaar op het Almeerderzand!

DSC_0036-001

DSC_0055-001

DSC_0058

 

Culinair

Helemaal in Italiaanse stijl waren de culinaire winkeltjes met de lekkerste olijfolie en prachtige keukendecoratie. En de Italiaanse koffie was fantastisch!

DSC_0050-001

DSC_0043-001

 

DSC_0064

DSC_0066

Ik hoop je te hebben geïnspireerd. Libelle, we komen graag volgend jaar weer!

Foto’s: Maison Belle

Blijven lezen?