Een feestelijk paas ontbijt

19 april 2014 D.I.Y. Zelfmakers,  Feestdagen,  Lifestyle,  Woonblog - Interieurblog,  

Een heerlijk lang en vrij paas-weekend hebben we voor de boeg. De lente voel je, de zon is heerlijk als ie door komt en de bomen worden alsmaar groener. Pasen is voor ons gezin een bijzonder feest, vooral vanwege de betekenis. Het paasverhaal wat zich jaren geleden afspeelde en tot op de dag van vandaag mijn levensles is. Pasen betekent voor mij: een nieuwe start, geloof, hoop, rust en dankbaarheid.

paas brunch tafel dekken

 

Wat is er een mooier moment om deze dagen met familie te vieren met een heerlijk paasontbijt? Geniet en maak er een heerlijk weekend van, vol liefde, rust en wees dankbaar voor alles wat je hebt! Inclusief chocolade paashazen, broodjes uit de oven, eieren en verse lente bloemen op de ontbijt tafel. Ik deel mijn favoriete ideeen om de paastafel mee te stylen, enjoy! 

  • Maak mooie bloemdecoraties met lente-bloemen in eierschalen of kleine vaasjes. Pastel tinten geven een fris lente gevoel!
  • Eieren versieren zelf of met de kids? Dat kan erg leuk met een zwarte stift: schrijf voor iedereen een mooie boodschap op. Tape geeft ook een leuk effect op de eieren en scheelt een hoop geknoei.

Geniet van de voorbereidingen en van het Paas-weekend! Volgende week kom ik weer nieuwe woon-inspiratie in mijn blog.