Flavourites Live 2015

24 november 2015 Woon collecties,  woonbeurs,  Woonblog - Interieurblog,  

Woon- en lifestylebeurs

150 Webhops op één event met fashion, interieur, kids en reizen trekken elk jaar meer dan 6000 bezoekers. Voor de zevende keer organiseerde webportal Flavourites.nl dit event en wij waren erbij!

Van DIY -producten tot de mooiste woon-accessoires, sierraden en fashion hebben we gespot tijdens dit event. Een unieke kans om originele sint en kerstcadeaus te kopen. We zagen originele cadeaus en bijzondere kerst producten. Daarvan zet ik mijn favorieten op een rij.

Tip: Heb je het event gemist? Dan kan je lekker online shoppen op www.flavourites.nl.

flavouriteslive-2015

favourites live 2015

Zwart en wit

In kleding en interieur zagen we op Favourites Live prachtige combinaties in zwart-wit. Van stijlvolle hoeden tot prints op kussens en streeppatronen op opbergzakken. Zwart en wit blijft een prachtige combinatie, daar raak je gewoon nooit op uitgekeken!
zwarte hoed

gehaakte lampGekleurd

Voor de liefhebber van kleur zagen we naast het zwart-wit ook lekker veel kleur! Van woon-accessoires tot fel gekleurde DIY producten, het tikje neon is nog lang niet over. Bloomon past hier natuurlijk perfect bij met de originele boeketten met fel gekleurde bloemen.


Bloomon

diy

stempels

Van gekleurd lint tot mallen van de Krantenkapper om deze prachtige kersthangers te maken.

kerst versiering maken

Koper

De kopertrend zet nog verder door! Koper in sierraden, kerstdecoratie, verlichting tot woonaccessoires. Steeds meer producten krijgen een variant in koper. Hou je van warme kleuren, dan is koper daar prachtig mee te combineren.  Want voeg je een een paar elementen koper toe in je interieur of in je garderobe dan ontstaat er meteen een warme en chique sfeer.

kerstdecoratie

fles koper

lamp vogelkooi

DIY

Lampen, kleding, kussenhoezen: Zélfgemaakt is hip! En daar zijn webshops natuurlijk de perfecte adresjes voor. Zelfgemaakt en origineel zoals deze producten.

gebreide lamp

stoere lamp

kussens vilt

Deze prachtige, vilten kussens worden handgemaakt bij  Koe op zolder.nl

Kamerplanten

Planten in alle vormen en maten. Kamerplanten zijn helemaal terug van weg geweest en de mogelijkheden worden steeds uitgebreider. Veel zien we planten in zakken, deze zakken zijn van Uashmama. Ook hangend worden planten steeds meer toegevoegd in interieurs, leuk voor het raam of in een lege hoek in huis.

uashmama

hangplanten

kamerspar

Persoonlijk

Cadeautjes, kaartjes met een persoonlijke tekst, die zijn pas leuk om weg te geven. Die persoonlijke aandacht is erg belangrijk. Handgemaakt of te bestellen zoals jij ze wil hebben. Daar hebben we deze prachtige voorbeelden van gezien.

quote kaart

Kaartjes van Handwritten voor een lieve groet of speciaal voor het nieuwe jaar. Ook zijn er speciale lijstjes om je wensen op te schrijven en te bewaren, alles op een originele en persoonlijke manier.

hippe mamma

Gezinnig wil helpen om het leven van de supermama’s van tegenwoordig makkelijker en leuker te maken. Deze quotes per leeftijd herkent elke moeder!

kerststal

Deze prachtige kerststal van Mooidoormij is gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Ook de wenskaarsen zijn bijzonder origineel. Bijzonder om het verhaal achter deze producten te horen en hiermee prachtig om te geven.

wenskaars

Heb je nu mooie producten gezien en inspiratie opgedaan? Alle shops zijn te bekijken op Flavourites.nl dus shop op je gemak deze mooie merken en spullen voor de feestdagen. En vergeet niet in je agenda te zetten: 18 t/m 20 november de achtste editie van Flavourites Live. Zie ik je daar?

Foto’s en tekst: Marije Develing – Maison Belle

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *