Fonq gift store in Amsterdam

7 december 2016 Woonblog - Interieurblog,  

Cadeau

Vind je het lastig om cadeaus uit te zoeken? FonQ heeft een prachtige collectie en een pop-up store geopend, speciaal voor cadeaus tijdens de December (2016) maand. Vorige week werd de winkel feestelijk geopend en werden een aantal bloggers uitgenodigd om te komen kijken en leuke workshops en presentaties te volgen. Ik was erbij en selecteerde mijn favoriete producten die je in de store in Amsterdam of online op fonq.nl kunt bestellen. Als cadeau of misschien wel voor jezelf…

 

maisonbelle-blog-fonq-popup

maisonbelle-fonq-event

 

Mooi voor je interieur

Mooie spullen voor je interieur: daar kan je toch nooit genoeg van krijgen of geven? Wauw, ik ben verliefd op de prachtige combinatie van deze bijzettafel Kelly en Flip Around, het lampje Transloetje  en het prachtige vloerkleed Salmon van Zuiver.

 

maisonbelle-fonq-interieur

maisonbelle-tafeltjes-fonq

Groen en goud

Helemaal hip: heel veel kamerplanten, groene muren en groene woon-accessoires maar ook alles voor je interieur in het goud. Van vergiet, ananas tot kerstster, alles krijgt wat meer glamour!

Tip: Het is mooi om het goud door te voeren in je interieur dus gebruik wat goud in de keuken en ook in de aangrenzende woonkamer. Zo heeft de kleur en het materiaal meer effect.

 

maisonbelle-goud-fonq-blog

maisonbelle-woonaccessoires-fonq

 

Lamp van leer

Misschien heb je deze lampen al in de uitzending bij VT Wonen voorbij zien komen: de prachtige lamp Lloyd van Puik Art. We kregen een presentatie hoe dit prachtige ontwerp tot stand komt en hoe de lampen gemaakt worden. Op basis van een mal wordt het leer gespannen en deze prachtige lampen gemaakt, een echt stukje vakwerk.

Ben je nog op zoek naar een bijzonder design stuk voor je huis? Neem een kijkje bij de producten van Puik Art. Zij werken samen met een aantal jonge ontwerpers die de mooiste ontwerpen creëren.

 

maisonbelle-puikart-fonq

Ik hoop dat je je verlanglijstje nu kunt vullen. ” May your wishes come true”.

 

Meer info vind je op www.fonq.nl

handtekening-marije-maisonbelle

Foto’s: Maison Belle, Foto 2 en 3 via Fonq

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *