Fotoshoot locatie interieur

Welkom in onze gerenoveerde woonboerderij, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Wij verhuren deze woning als fotoshoot locatie interieur of tuin.

fotoshoot locatie boerderij

Deze boerderij woning is perfect voor creatieve professionals die op zoek zijn naar een inspirerende binnen of buiten omgeving voor: fotoshoots, televisieprogramma’s, commercials of video-opnames. Het is ideaal gelegen nabij de afslag Hoenderloo op de A1 en hiermee goed bereikbaar vanuit het hele land.

De woonboerderij is ingericht met veel oog voor detail en biedt veel daglicht, wat perfect is voor het maken van prachtige opnames. De ruime woonkamer met open keuken biedt veel mogelijkheden voor verschillende opstellingen. Zwarte keuken met eiland en bar, ruime zithoek met chique velours hoekbank, eethoek met eettafel van 280×100 cm. Vakkenkast met mooie ruimte om producten te stylen. Tevens is het mogelijk om de lichte vide te gebruiken, in overleg andere ruimtes in huis. De ruime veranda, bosrijke omgeving en landelijke tuin met veel bloemen en planten en  maken deze locatie extra aantrekkelijk voor buitenopnames.

Kortom, deze woonboerderij op de Veluwe is een ideale locatie voor creatieve professionals die op zoek zijn naar een prachtige en inspirerende omgeving voor hun projecten.

De locatie is te huur voor een hele of een halve dag. Meubels kunnen worden verplaatst om bepaalde hoeken vrij te maken. Bij volledige herinrichting is het nodig om opslag te leveren voor de bestaande meubels. Maison Belle kan op de dag zelf als aanvullende dienst de styling verzorgen in het thema van de productie. Inclusief koffie en thee, in overleg kan een lunch worden verzorgd.

Ben je voor een productie ook op zoek naar een fotograaf, camerateam of visagist? Wij hebben een netwerk van hoogwaardige professionals.

Neem contact op voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen.

 

woonboerderij maisonbelle

locatie verhuur boerderij

locatieverhuur fotoshoot maisonbelle

boerderij keuken maisonbelle

fotoshoot locatie woonboerderij

foto video locatie maisonbelle

foto locatie boerderij

fotoshoot locatie woonboerderij

fotoshoot locatie tuin veranda

fotoshoot locatie tuin maisonbelle

Vanwege ons werk in de interieur branche wil de inrichting en styling van de boerderij nog wel eens wat veranderen dan op deze foto’s staat.

Foto’s: eigendom Maison Belle copyright. Gemaakt door Topr en  RVR Photography