Hotspots Haarlem

20 maart 2016 Hotspots,  Interieur trends,  Woonblog - Interieurblog,  

Haarlem

Haarlem, wat een heerlijke stad. Compact, gezellig, trendy: da’s echt genieten voor dagje uit of een lekker weekendje weg. Het was de hoogste tijd om Haarlem weer eens te gaan verkennen, en wel voor een weekend mét mijn camera. Op zoek naar leuke winkels, adresjes en natuurlijk mooie woonwinkels.

Shoppen in Haarlem

Haarlem is een van mijn favoriete shop uitstapje, al struinend door de pittoreske straatjes kom je de mooiste boetiekjes tegen. Zonder druk, af en toe een lekkere kop koffie en eens kijken wat voor mooie adresjes we tegenkomen. Ik heb er een paar gevonden, echte aanraders.

Haarlem winkels

1. Homestock

Een waanzinnig woon-warenhuis ontdekte we tijdens onze trip. Homestock heeft meubels, woonaccessoires, kleding, vintage en industriële meubels. Je kijkt je ogen uit en kunt hier uren rondstruinen. Een heelrijk, ruim pand biedt prachtige inspiratie voor je eigen huis. Bijzonder is de combinatie van modern design en vintage. En dat alles voor hele leuke prijzen! Homestock vind je aan de Drossestraat 7.

2. Dennis Living

Bloemenwinkel en woonwinkel aan de Koningstraat, te volgen op Instagram. Vooral de woonwinkel sprak mij erg aan, in een prachtig pand worden de mooiste producten verkocht. Mooie meubels en woonaccessoires in stoere en gedurfde combinaties. Ook die leuke plantenhangers van Snoeps verkopen ze hier, prachtig is het zwevende dienblad in het zwart.

Blog Haarlem-001

3. Sissy Boy

Altijd fijn: Sissy Boy. Een prachtig filiaal vind je aan de Barteljorisstraat 25. Een heerlijke winkel voor stijlvolle kleding en de mooiste woonaccessoires. Op kleur geselecteerd in de vakkenkasten, ook de planten zijn weer volop aanwezig. Deze winkel is al een uitstapje op zichzelf. Fijn is het gezellige café voor koffie of een lekkere lunch.

Blog Haarlem1

Blog Haarlem5. Marqt

Zin in verantwoord en vers eten? Marqt is een heerlijke supermarkt voor als je bewust wilt eten. Met respect voor dieren en milieu bieden ze heerlijke producten. Door vaste samenwerkingen stimuleren zij het werk van biologische boeren. Van olijfolie, verse vis tot heerlijke, biologische wijnen. (persoonlijk getest en goedgekeurd!) Adres: Gedempte Oude Gracht 66

4. Markten

Op de dreef is vanaf april tot en met september elke eerste en derde Zaterdag van de maand een antiekmarkt. Op de Botermarkt is deze periode elke Woensdag een curosiamarkt. Regelmatig worden er extra markten georganiseerd waar je de mooiste vondsten kunt verzamelen.

Het was een heerlijk weekend. Haarlem biedt leuke uitstapjes en het shoppen in Haarlem, daar krijg ik nooit genoeg van. Dus óp naar Haarlem en geniet van deze mooie stad!

Ken jij nog bijzondere adresjes in Haarlem? Een mooie interieur winkel, dat bijzondere restaurantje of een boetiekje wat jij graag zou willen delen? Plaats het in een reactie, zo inspireren we elkaar. En wie weet bezoeken we de volgende keer jouw favoriete adresje.

Deze blog-post is niet meer beschikbaar. Ben je op zoek naar meer interieur-inspiratie, leuke trends of projecten? Lees dan verder in de woonblog, er zit vast wat leuks voor je bij.
Kijk, geniet en laat je inspireren.
 

 

De prachtige kaart op de eerste foto is gemaakt door illustrator: Floor Rieder voor het Parool.

Één reactie op Hotspots Haarlem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *