Woonnieuws – Ibis kiest voor design

9 mei 2015 Woonblog - Interieurblog,  woonnieuws,  

Ibis heeft de style Hotels omgetoverd tot hippe hotels met prachtige design kamers.

Door de combinatie van dé ultieme design wannahaves in de bestaande hotels, stralen deze hotels een totaal nieuwe sfeer uit. Erg leuk voor design liefhebbers om in stijl de logeren en de design stukken te ervaren. Van de mooiste lampen, stoelen tot bijzondere poef worden deze meubels en accessoires uitgezocht om de hotels en hotelkamers een hippe sfeer te geven. Om dit te vieren kan jij mee doen om deze items te winnen. Met de #captureibisstyles actie op Instagram kan jij nog tot 13 mei 2015 mee doen.

Design actie #captureibisstyles

Heb je altijd al gedroomd van speciale designerstukken in je eigen woonkamer? Doe dan nog snel mee met de wedstrijd #captureibisstyles en wie weet neem jij wel een designerstuk mee naar huis!
Light Favorite – Chen Karlsson
Light Waaf – Pierre Stadelmann
ibisrestaurant
Chair J77-Folke Pålsson
Wat is de #captureibisstyles wedstrijd?
Omdat ibis Styles design toegankelijker wil maken voor het grote publiek, lanceert het merk tot 13 mei 2015 “Capture ibis Styles”. Het principe is simpel: win creatieve objecten via de Instagram-pagina @captureibisstyles. De stukken zijn allemaal ontworpen door designers of opkomende ontwerpers en zijn te vinden in de flagship hotels van ibis Styles.
Capture ibis Styles: betaal in likes, win in design.
De hotels van ibis Styles staan vol hippe en ongewone designerstukken. ibis Styles wil via deze wedstrijd originaliteit in het kader zetten. Door middel van een actie waarbij de waarde van designerstukken bepaald wordt via het aantal “likes” op Instagram, kan het publiek zelf een object winnen.
ibisdesignstukken
vlnr: 1. Top Moumoute -Fabienne Thonet 2. Pouffe Stone -Stephanie Marin 3. Light Unfold -Muuto 4. Chair Suri -Pedro Gomes
Hoe deelnemen?
Volg het Instagramaccount @captureibisstyles en maak een virtuele wandeling in één van de ibis Styles hotels. Ga op zoek naar ongewone objecten en like de foto van jouw favoriete stuk. Help het aantal likes omhoog zodat jouw designerstuk de minimumquota behaalt en op die manier geselecteerd wordt voor de trekking. Een willekeurige winnaar gaat met dat stuk naar huis.
Veel succes met het winnen van deze design stukken!
Foto’s: Ibis

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *