Ikea 2018 – woonblog – Maison Belle

14 augustus 2017 Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

Ikea 2018

Ik was als blogger aanwezig op het pers-event van Ikea waar de nieuwste woon collectie werd gepresenteerd. Het is altijd heel speciaal om als eerste de nieuwe producten te kunnen bekijken en super om jullie in de woonblog op de hoogte te brengen. Ik kan je vertellen: het is ábsoluut de moeite waard om Ikea heel goed in de gaten te houden!

Een grote verandering welke Ikea de afgelopen jaren heeft gemaakt zijn de limited collecties in samenwerking met bekende designers. Op deze manier biedt Ikea betaalbaar design in beperkte oplage. Dat is fijn want de kans dat de buren hetzelfde in huis hebben staan, wordt steeds kleiner.. Dus je bent hiermee origineel en kunt in stappen prachtige design stukken bij elkaar verzamelen.

De kunst is aan jou om een goede combinatie te maken die past bij jou, je huis en je leven. Mix een paar van deze mooie items met het oude kastje van oma en de plofbank waar jij zo graag op ligt.  Zo ontstaan de meest originele interieurs!

 

Ikea persevent

 

Nieuwe Ikea collectie

Qua meubels zijn de nieuwkomers een aantal praktische en mooie stoelen banken . Module-banken zijn ideaal doordat je ze zelf kunt samenstellen en qua opstelling telkens kunt veranderen. Leuk als je van afwisseling houdt of een lastige afmeting nodig hebt. In het geel en groen zie je bank VIMLE.

Deze nieuwste producten staan in de Ikea catalogus 2018 en worden vanaf September in fases in de winkel verwacht. In een oude fabriek in Zaandam zit het prachtige restaurant Lab 44, hier werd alles als in een showroom van één dag opgesteld en gepresenteerd. En mocht je het nog niet hebben gemerkt: groen en geel zijn helemaal hip!

Kijk en geniet mee van mijn favorieten in de sneak preview van Ikea 2018.

 

Ikea 2018 collecie
Ikea 2018 fauteuil botanisch

 

Ikea en Hay

In de woonblog schreef ik al eerder over de nieuwe samenwerking tussen Ikea en het Deense interieur merk: Hay. Nu konden wij de producten al met eigen ogen bekijken. YPPERLIG is een kleine collectie met beperkte oplage meubels en woon-accessoires waaronder de bekende Ikea tas in een nieuw jasje. Wie het merk Hay kent, herkent duidelijk de vormen en kleuren. Deze limited collectie wordt in Oktober 2017 bij de Ikea vestigingen verwacht.

 

Ikea Hay bank vloerkleed tijdschrifthouder

Ikea Hay collectie

 

Piet Hein Eek voor Ikea

INDUSTRIELL Is de nieuwe collectie die Piet Hein Eek voor Ikea heeft ontworpen. Van stoere tafel tot houten bank en mooie kruiken als decoratie. Dit alles van stoere en natuurlijke materialen, zoals we Piet Hein Eek kennen. Verwacht vanaf april 2018.

 

Ikea Piet Hein Eek

 

Industrieel interieur

De industriële interieurstijl is razend populair en op de locatie, in de producten en in de styling terug te zien.

Hippe, design stoeltjes voor aan de eettafel, een zwarte werkplek en mooie stoffen met grafische patronen. Natuurlijk zijn deze producten ook heel mooi in andere woonstijlen te gebruiken. Kies je favoriet en houd Ikea.nl in de gaten om te zien wanneer deze producten in de winkels liggen. En vergeet dit alles niet te combineren met die mooie, grote kamerplanten!

 

Ikea industriele werkplek bureau

Ikea design stoel

Ikea nieuwe collectie sneak preview

Ikea 2018

 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, laat je reactie achter in de blog of via social media.

Wil je nóg eerder op de hoogte zijn en meer zien van mijn werk achter de schermen? Volg dan de stories op Instagram!

 

Fotografie: Maison Belle

Met dank aan Ikea Nederland.

Blijven lezen?

2 reacties op Ikea 2018 – woonblog – Maison Belle

  • Bjorn zegt:

    Elke keer ben ik weer blij als er een nieuwe ikea catalogus op de mat ploft. Op de een of andere manier is het gewoon heerlijk om er doorheen te bladeren, veel fijner dan online neuzen!

  • Gerjanne zegt:

    Ikea blijft toch steeds maar weer vernieuwen met mooie nieuwe producten. Ik kan niet wachten om de spullen straks in de winkel te vinden!
    Groetjes, Gerjanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *