In de winter schommelen we binnen!

1 maart 2013 Kids,  Woonblog - Interieurblog,  

Schommel in huis

Voor de  nieuwe kinder-website Lievekeet werd ik gevraagd om de eerste blog te schrijven over kinderen in huis. Wat een eer! In mijn werk als interieurontwerper kom ik dagelijks de mooiste, meest bijzondere en verschillende huizen tegen. Ze zijn zo verschillend maar elk huis heeft wel iets bijzonders en iets moois. Leer de bewoners kennen en je begint het huis, interieur en de spullen te begrijpen. Maar een verfrissende blik kan ontzettend goed helpen om juist van je eigen huis iets bijzonders te maken. Dus gaan deze blogs over wonen met kinderen. Van kinderkamer tot leuke oplossingen om zowel ouders als kinderen plezier te geven. En zo komt je op de leukste ideeën…

keuken schoonmaken tips

Schommelen is iets heerlijks, waar elk kind van houdt. Wij als volwassenen misschien ook nog wel, het geeft zo’n heerlijk vrij gevoel! En na zo’n lange winter hebben de kinderen soms iets extra’s nodig om binnen mee te spelen. Waarom geen schommel of rekstok in huis? Het kan: kijk, geniet en laat je inspireren…

  • Lekker in de keuken! Heb je een hoog plafond, balken of een vide? Ruimte genoeg om een schommel of hangstoel op te hangen. Svvving heeft schommels voor binnen in prachtige kleuren, materialen en prints. Zo past het helemaal bij je interieur!
  • Klein en groot kunnen ook meedoen. Kies voor een hangstoel of een houten babyschommeltje. Je hangt hem in de zomer zo weer buiten!
  • De Hooks Swing is zonder klussen over een balk te hangen, voor binnen en buiten!
  • Tover de slaapkamers om in een heerlijk speelparadijs, ze raken niet uitgespeeld!
  • Heb je behoefte aan advies om je huis aan te passen op de kinderen? Aarzel niet om contact op te nemen, we denken mee en maken creatieve ontwerpen.

schommel

Blijven lezen?