Verkoopstyling

De woningmarkt is veranderd, makelaars komen met nieuwe vormen van reclame maken en andere manieren om woningen te presenteren. Je kunt je onderscheiden door de door de aangeboden woningen optimaal te presenteren door middel van verkoopstyling.

Het verkopen van een woning heeft een professionele aanpak nodig. Het aanbod is momenteel erg groot dus het wordt steeds belangrijker om de woning optimaal te presenteren. Een eerste indruk op de foto’s en bij binnenkomst zijn het belangrijkste moment voor potentiële verkopers. De ene woning heeft een paar kleine aanpassingen nodig terwijl een andere woning beter goed aangepakt kan worden om een goede prijs te vragen. Daarvoor is verkoopstyling heel belangrijk.

Steeds meer particulieren en makelaars werken samen met een verkoopstylist om de kans op een snelle en succesvolle verkoop van de woning te vergroten. Ik ga in overleg met de makelaar en de verkopers om het huis verkoop klaar te maken. Ik werk samen met een professionele fotograaf om de mooiste beelden vast te leggen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Aarzel niet om contact op te nemen.

 

verkoopstyling