Interieurontwerp

Dit interieuradvies bestaat uit een interieur ontwerp 2-d met adviesgesprek. Na een intakegesprek wordt er een interieurontwerp. Dit ontwerp wordt gepresenteerd en besproken tijdens het interieuradvies. Vragen over de indeling worden dan besproken. Na dit interieuradvies kan je zelf aan de slag met de inrichting.  Zo volg je het plan en komt er een mooi interieur tot stand.

Het advies kan worden aangevuld met stylingadvies of personal shoppen.

Werkwijze

  1. In het intakegesprek bekijken we de situatie en bespreken we de wensen en doelen.
  2. Ik heb nodig: plattegronden en sfeerbeelden van de gewenste interieur-stijl.
  3. Er wordt een interieurontwerp gemaakt.
  4. Het interieuradvies wordt gepresenteerd en doorgesproken. Mondeling worden vragen toegelicht. Je kunt hierna direct aan de slag.
  5. Dit interieuradvies kan ook van afstand worden gemaakt en telefonisch worden doorgesproken. Belangrijk is dat ik een goed beeld heb van de ruimte.

Wil je een interieur-advies voor meerdere ruimtes in huis, een interieurontwerp of samen shoppen? Dan kan ik dit advies in overleg uitbreiden.

Tarief

  • De prijs van dit advies is €800,- per ruimte zoals woonkamer met open keuken van een gemiddelde eengezinswoning. Vooraf wordt bepaald of het pakket past bij de woonvraag.
  • Reiskosten buiten Apeldoorn €0,25 per km. Bij reistijd van meer dan 30 minuten vanaf Apeldoorn rekenen we reistijd vergoeding.
  • TIP: Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker.
  • Dit interieuradvies kan worden uitgebreid met 3-d tekeningen, verlichtingsplan, meubelontwerp, styling of inkoop.

Staat jouw wens er niet bij, dan kun je een pakket op maat laten samenstellen.

Aanvullende informatie

Genoemde tarieven zijn inclusief btw en gelden per ruimte met een gemiddelde omvang. Dit wordt van te voren besproken en vastgesteld.

Neem voor het aanvragen van dit interieuradvies contact op.