Interieurstyling

Of je nu je woonhuis een nieuwe look wilt geven of je kantoor of showroom wilt laten stralen; een goede sfeer is van groot belang. MAISON BELLE is gespecialiseerd in interieurstyling voor een elegant en stijlvol interieur. We zijn gepassioneerd om ruimtes om te toveren tot inspirerende en functionele omgevingen die perfect aansluiten bij jou en je bedrijf. Interieurstyling is een onderdeel van ons werk als binnenhuisarchitect. Met oog voor detail en een passie voor design streven we ernaar om interieurs te creëren die de verwachtingen overtreffen en een blijvende indruk achterlaten. Door middel van de styling zetten wij de puntjes op de i voor deze sfeer.

interieurstyling keuken showroom maisonbelle

VOOR WIE IS ONZE INTERIEURSTYLING?

Onze interieurstyling is er speciaal voor bedrijven en ondernemers die hun ruimtes een professionele en stijlvolle uitstraling willen geven.

  • Voor de totaal inrichting van luxe woonhuis.
  • Van moderne kantoren tot creatieve studio’s.
  • Van sfeervolle cafés en restaurants tot boutique hotel.
  • Voor algemene ruimtes van ouderenzorg woningen en zorg instanties.
  • En voor gastvrije en luxe showrooms.

HOE GAAN WE TE WERK?

We beginnen altijd met het bekijken van de ruimtes en een uitgebreid gesprek om jouw visie en behoeften volledig te begrijpen. Vervolgens maken we een voorstel en na goedkeuring gaan we aan de slag. Interieurstyling is de ‘kers op de taart’, de basis moet goed zijn om het juiste totaalplaatje te creëren. Daarom is de styling een onderdeel van ons interieuradvies.

ONZE INTERIEURSTYLING DIENSTEN:

  • We denken na over het design van de ruimte.
  • We zoeken naar producten en materialen die passen bij de wensen.
  • We gaan op inkoop voor de mooiste meubels en accessoires: personal shopping.
  • Dit stylen we volledig af zodat alles in de details klopt en zorgen hiermee voor de juiste sfeer.

Onze kracht ligt in het creëren van ruimtes die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook de juiste uitstraling hebben die past bij de mensen die er verblijven.

Het interieur van een bedrijf vertelt een verhaal over de identiteit en waarden ervan. Met onze interieurstyling komt dat verhaal tot leven, waardoor een ruimte niet alleen professioneel oogt, maar ook een plek wordt waar medewerkers en klanten zich thuis voelen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en laten we samen jouw ruimtes transformeren tot een inspirerende omgeving die helemaal past.

Bekijk hier onze interieur styling projecten.