Interieur tip voor design meubels

22 januari 2016 Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  woonnieuws,  

Design meubels

Ben je op zoek naar mooie meubels en accessoires voor je interieur? made.com is echt een aanrader voor betaalbaar design voor heel veel verschillende woonstijlen. Van super modern tot landelijke meubels en vintage kasten, alles nieuw gemaakt. Vanaf dit weekend kun je zelf de collectie komen bewonderen in een hip, industrieel pand in Amsterdam.

Ik werd als interieur blogger uitgenodigd om alvast een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven. De producten zijn online te bekijken en te bestellen maar soms is het gewoon fijn om ze live te zien, even te zitten en de stoffen te voelen.

Made.com maisonbelle

 

Kamer inrichten

Bijzonder aan dit concept is dat Made.com originele meubels aanbiedt in hoge kwaliteit, voor een eerlijke prijs. Op deze manier is je kamer inrichten met design meubels  wel te betalen.

Doordat Made.com direct contact heeft met de ontwerpers en fabrikanten kunnen ze een aantal dure schakels overslaan. Geen tussenpersonen en woonwinkels. De producten die besteld worden, worden na de bestelling voor de klant gemaakt. Hierdoor ontstaat er geen massaproductie en blijven de kosten laag. Van heerlijke lounge bank tot hippe stoeltjes bij de eettafel zijn te vinden in de uitgebreide collectie.

bed koper

design meubels

Dit alles is online te bekijken en te bestellen. Inspiratie is te vinden op de Website en zelfs klanten delen hier hun eigen foto’s van de gekochte meubels in hun interieur. Ik vind online inspiratie opdoen heerlijk maar blijf het fijn vinden om te gaan winkelen. Nu staan de modellen opgesteld in een mooie showroom in hartje Amsterdam. Ook staat er een team voor je klaar om advies te geven over de kleuren, materialen en producten.

Zo voel je welke stof het zachts is en krijg je de kans om die relaxstoel uit te proberen. Bestel je de meubels dan wordt de productie in gang gezet. De prijzen maken het het wachten waard, veel meubels zijn al in 6-8 weken leverbaar. Online is je bestelling te volgen totdat het pakket onderweg is zodat je weet wanneer je het kunt verwachten.

 

lamp koper

 

Ik hoop dat er wat leuks voor je tussen zit!

In samenwerking met www.made.com

Foto’s: Maison Belle

 

 

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *