Workshop

Je wilt aan de slag met je interieur maar je hebt geen idee waar te beginnen? Volg dan een interieur workshop! Tijdens een interieur workshops laat ik je kennis maken met verschillende interieur stijlen, kleurgebruik en verschillende creatieve oplossingen voor het indelen van je woonruimte. Ik kan ook een presentatie over interieur-trends verzorgen.

Een workshop is te boeken vanaf 8 personen. Leuk als een vriendinnen uitje, vrijgezellenfeest of een personeelsfeestje. Ik kan op locatie komen of de workshop houden in een knusse woonwinkel.

Woonstijl en interieurtrends

Iedere deelnemer gaat zelf aan de slag met foto’s, afbeeldingen, stoffen en kleurstalen, waarmee een persoonlijk sfeerbord/ moodboard ontstaat. Deze verzameling van sfeerplaatjes wordt de inspiratiebron voor het interieur. Een moodboard visualiseert op een leuke en creatieve manier het idee, de droom of het gevoel. Hiermee krijg je duidelijkheid en ontdek je welke woonstijl er echt bij je past. Het is een perfecte basis bij nieuwe aankopen of aanpassingen en je huis. Ik geef je tips hoe je dit kunt doorvoeren in je interieur.

Informatie

  • Op locatie in regio Apeldoorn
  • Een workshop duurt 2,5-3 uur
  • Materiaal is inbegrepen
  • Tarief € 35,- per persoon, te boeken vanaf 8 personen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

© Copyright 2010 - 2022 | Bekijk Maison Belle's leveringsvoorwaarden en privacy policy