Interieur zorg

interieur zorg woning maisonbelle

Maison Belle is gespecialiseerd in interieur zorg advies, ontwerp en styling. Voor nieuwbouw, verbouw en herinrichting van woningen in de ouderen zorg. De meeste zorgwoning interieurs zien er vooral praktisch maar niet gezellig uit. Juist voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen ontwerp ik warme en huiselijke interieurs. Dit zijn dan de algemene ruimtes zoals fijne woonkeukens, knusse woonkamers en sfeervolle woonplekken. De gekozen meubels worden speciaal ontwikkeld voor de zorg dus zijn praktisch en comfortabel maar ook nog eens mooi om te zien. Door het gebruik van warme en rustige kleuren, fijne stoffen en mooie decoratie worden steriele ruimtes veel gezelliger.

Het interieuradvies zorgwoning bestaat uit een interieurontwerp voor een gezellige en praktische indeling. Er wordt een meubelplan, kleurenplan en materialenplan gemaakt. Dus vanaf het moment van verbouwing of bouw adviseer ik in het kiezen van mooie materialen en kleuren. Nadat de bouw werkzaamheden gedaan zijn worden gordijnen opgehangen en meubels bezorgd. Met een professioneel team van specialisten wordt dit gerealiseerd. In de styling komen de woonhuizen echt tot leven. Vloerkleden worden neergelegd, lege kasten worden gevuld met servies en boeken en lege vensterbanken worden gevuld met de mooiste decoraties. Zo wordt alles tot in de details verzorgd.

Mijn stijl kenmerkt zich als: rustig, sfeervol en stijlvol. Een warm interieur met klassieke en moderne details. De opgeleverde zorgwoningen worden soms met tranen ontvangen, dat is toch het mooiste compliment wat je kunt krijgen.

Ben je als organisatie ook op zoek naar een interieurontwerper om de zorg woningen zoveel sfeer te geven? Neem contact met mij op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Ik maak graag een afspraak om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

marije develing handtek

Meer voorbeelden van de interieur zorg vind je bij de projecten. Ik werk als interieurontwerper onder andere voor Thuismakers en Wonen bij September.

Gerealiseerde zorgprojecten