Interieur zorg

interieur zorg woning maisonbelle

Maison Belle is gespecialiseerd in interieuradvies, interieurontwerp en interieurstyling van zorgwoningen. We adviseren voor nieuwbouw, verbouw en herinrichting van woonhuizen in de (ouderen) zorg. De meeste zorgwoning interieurs zien er vooral praktisch maar niet gezellig uit. Wij weten hoe belangrijk het is om een huiselijke sfeer te creëren juist voor ouderen die niet meer thuis kunnen wonen.  ontwerp ik warme en huiselijke interieurs zodat ze zich er thuis voelen. We geven advies over de indeling van de ruimtes, de kleuren en materialen en passende meubels en accessoires. Ook kijken ook naar de praktische aspecten van de inrichting, zoals de verlichting en opbergmogelijkheden.

Zo ontstaan er fijne woonkeukens, knusse woonkamers en sfeervolle woonplekken. De gekozen meubels worden speciaal ontwikkeld voor de zorg dus zijn praktisch en comfortabel maar ook nog eens mooi om te zien. Voor interieur zorg gebruik ik warme en rustige kleuren, fijne stoffen en mooie decoratie. Zo worden grote en kale ruimtes veel gezelliger!

Het interieuradvies zorgwoning bestaat uit een interieurontwerp voor een gezellige en praktische indeling. Dit ontwerp kan bestaan uit tekeningen, schetsen en moodboards. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe het eindresultaat eruit zal zien. Vanaf het moment van verbouwing of bouw adviseer ik in het kiezen van mooie materialen en kleuren. Nadat de bouw werkzaamheden gedaan zijn worden gordijnen opgehangen en meubels bezorgd. Met een professioneel team van specialisten wordt dit gerealiseerd.

Tot slot helpt Maison Belle met de interieurstyling. In de styling komen de woonhuizen echt tot leven. Vloerkleden worden neergelegd, lege kasten worden gevuld met servies en boeken en lege vensterbanken worden gevuld met de mooiste decoraties. Zo wordt alles tot in de details verzorgd.

Zo creëren we een sfeervolle, rustige en praktische zorg interieurs. Een warm interieur met klassieke en moderne details. De opgeleverde zorgwoningen worden soms met tranen ontvangen, dat is toch het mooiste compliment wat je kunt krijgen.

Ben je als organisatie ook op zoek naar een interieurontwerper om de zorg woningen zoveel sfeer te geven? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met het creëren van een sfeervolle en huiselijke  zorgwoning.

Meer voorbeelden van de interieur zorg vind je bij de projecten. Ik werk als interieurontwerper onder andere voor Thuismakers en Wonen bij September.

Gerealiseerde zorgprojecten