Interieuradvies

‘Thuis hoort de plek te zijn waar je je veilig voelt, waar je dagelijks weer fijn terug komt en waar je rust vindt.’

Voor veel mensen is dit een grote wens omdat juist dat gevoel in huis ontbreekt. Door middel van een goed interieuradvies creëren wij de sfeer in huis die bij je past zodat je je écht thuis gaat voelen.

Het inrichten van een woning is niet zo makkelijk als het lijkt. Vaak moeten er in een korte tijd veel beslissingen worden genomen. Iets wat je zorgvuldig wilt doen omdat je graag dat fijne thuis wilt creëren. Daar kunnen wij met ons interieuradvies bij helpen, samen gaan we aan de slag met een goed interieur-plan.

Een aantal situaties:

  • Samenwonen en een totaal verschillende stijl?
  • Nieuw huis gekocht maar hoe geef je dat de juiste sfeer?
  • Hulp nodig bij het uitzoeken van kleuren en meubels?
  • Verbouwen of nieuw bouwen maar waar begin je?
  • Of heb je gewoon zin in een frisse wind door je interieur?

Wij luisteren naar de wensen, bekijken de situatie en gaan samen op zoek naar het interieur wat goed bij je past. Spelenderwijs komen we samen tot een mooi geheel. Het interieur-plan kan hierna zelf worden uitgevoerd of met onze hulp, net wat de voorkeur heeft.

De mogelijkheden in interieuradvies zijn in pakketten uitgewerkt. Staat jouw wens er niet bij? We kunnen een pakket op maat samenstellen. De pakketten kunnen worden uitgebreid met 3-d tekeningen, samen op inkoop of met bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

 

© Copyright 2010 - 2022 | Bekijk Maison Belle's leveringsvoorwaarden en privacy policy