Interieuradvies styling

Dit interieuradvies is gericht op de styling van de woning. De meubels zijn aangekocht en de woning is ingericht maar de juiste sfeer ontbreekt. Daar helpen we als interieur stylist graag bij. Tijdens het eerste gesprek komen we langs om de woning te bekijken. We bespreken samen de wensen voor de styling en sfeer. Op basis van dit gesprek wordt een interieuradvies gemaakt waarin aankleding, kleuren en materialen centraal staan. Een moodboard geeft de stijl weer, wat wordt uitgewerkt in een indelingsschets en een uitgebreid adviesrapport. Het plan geeft houvast om zelf verder mee aan de slag te gaan. Het voorkomt miskopen en geeft duidelijkheid met welke stappen je de gewenste sfeer bereikt.

De uitvoering, dat heb je zelf in de hand. Je doet dat zelf of wij helpen je met het personal shoppen van meubels, gordijnen of materialen. Ook de eindstyling en puntjes op de i kunnen we uitvoeren, dit is een uitbreiding op dit pakket.

Werkwijze

  1. In een intakegesprek bekijken we de woning en overleggen we de situatie, wensen en doelen.
  2. Ik ontvang graag  plattegronden en sfeerbeelden van de gewenste interieur stijl.
  3. Het interieuradvies wordt gemaakt, dit bestaat uit een moodboard en stijladvies.
  4. Tijdens een adviesgesprek wordt het advies besproken en vragen toegelicht.

Wil je een advies voor meerdere ruimtes in huis, een interieurontwerp of samen shoppen? Dan kunnen we dit advies in overleg uitbreiden.

Tarief

  • De prijs van dit interieuradvies is  €800,- (incl. btw) voor: de inventarisatie en het persoonlijk interieuradvies. Vooraf wordt bepaald of het pakket bij de woonvraag past.
  • Het interieuradvies kan worden uitgebreid met 3-d ontwerpen, eind-styling of hulp bij inkoop van meubels en materialen.
  • TIP: Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker.
  • Reiskosten buiten Apeldoorn 0,25 ,- per km. Bij reistijd van meer dan 30 minuten vanaf Apeldoorn rekenen we reistijd vergoeding.

Staat jouw wens er niet bij, dan kun je een pakket op maat laten samenstellen.

Aanvullende informatie

Genoemde tarieven zijn inclusief btw en gelden per ruimte met een gemiddelde omvang. Dit wordt van te voren besproken en vastgesteld.

Neem voor het aanvragen van dit interieuradvies contact op.