Interieuradvies aan huis

Tijdens een interieuradvies aan huis gaan we samen om tafel om een basis plan te maken. Het antwoord op jouw woonvragen. We kunnen kijken naar de kleuren, indeling of combinaties. Dit wordt ter plaatse uitgewerkt in een schets of we gaan aan de slag met schuiven van meubels en styling. Op basis van dit advies heb je antwoord op je vragen om zelf het interieur aan te pakken Een plan wat goed bij jou, je leefstijl en bij de woning past. Dit geeft duidelijkheid, het voorkomt miskopen en als partners kom je op één lijn te zitten. Dit adviesgesprek kan ook de basis zijn voor een compleet interieurontwerp.

De uitvoering, daar ben je zelf de baas over. Je doet het hierna zelf of ik help je hierna bij het uitkiezen van meubels, gordijnen of materialen. Zo blijft een interieuradvies overzichtelijk, betaalbaar en op een manier die bij jou past.

Werkwijze

  1. Per telefoon of mail overleggen we vooraf de situatie, wensen en doelen.
  2. Ik ontvang graag voor het advies: foto’s van de huidige situatie, sfeerbeelden van de gewenste interieur-stijl en een digitale plattegrond van de woning. Hiermee doe ik de voorbereiding.
  3. Het interieuradvies thuis van 3 uur. Samen brainstormen en een basis interieur-plan maken. Mocht je meer tijd willen afnemen dan kan dat voor 75 euro per aanvullend uur.
  4. Het advies wordt uitgewerkt in tips op papier of in een indelingsschets.
  5. Eventueel kan het advies worden uitgebreid met een interieurontwerp of interieurstyling na uitvoering van het plan.

Wil je een advies voor meerdere ruimtes in huis, een interieurontwerp of samen shoppen? Dan kan ik dit advies in overleg uitbreiden en langer op locatie adviseren.

Tarief

  • De prijs van dit advies is  €495,- (incl. btw) voor: de inventarisatie en het persoonlijk interieuradvies. Vooraf wordt bepaald of het pakket bij de woonvraag past.
  • Het interieuradvies kan worden uitgebreid met 3-d ontwerpen, styling of hulp bij inkoop van meubels en materialen.
  • TIP: Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker.
  • Reiskosten buiten Apeldoorn 0,25 ,- per km. Bij reistijd van meer dan 30 minuten vanaf Apeldoorn rekenen we reistijd vergoeding.

Aanvullende informatie

Het is ook mogelijk om meerdere keren dit pakket af te nemen zodat er een compleet interieur-advies ontstaat voor de gehele woning.

Dit pakket is ontwikkeld voor de regio Apeldoorn, ben je geïnteresseerd in interieuradvies aan huis en woon je buiten de regio? Neem contact met u op voor de mogelijkheden. Voor nieuwbouw kunnen we op basis van tekeningen ook adviseren in Apeldoorn.

Genoemde tarieven zijn inclusief btw en gelden per ruimte met een gemiddelde omvang. Dit wordt van te voren besproken en vastgesteld.

Neem voor vragen of het aanvragen van dit pakket contact op.