Interieuradvies thuis – 3 uur

Tijdens een interieuradvies aan huis gaan we samen om tafel om te kijken naar de wensen en woonvragen. We kunnen kijken naar de kleuren, indeling of combinaties. Dit wordt in een compact advies via e-mail nagestuurd. Op basis van dit advies heb je antwoord op je vragen om zelf het interieur aan te pakken. In deze 3 uur behandelen we de vragen, als er meer vragen zijn dan kan er een vervolgafspraak worden gemaakt van nog een sessie. Dit adviesgesprek kan ook de basis zijn voor een compleet interieurontwerp.

Er ontstaat een compact plan wat goed bij jou, je leefstijl en bij de woning past. Dit geeft duidelijkheid, het voorkomt miskopen en als partners kom je op één lijn te zitten. De uitvoering, daar ben je zelf de baas over. Je doet het hierna zelf of ik help je hierna bij het uitkiezen van meubels, gordijnen of materialen. Zo blijft een interieuradvies overzichtelijk, betaalbaar en op een manier die bij jou past.

Werkwijze

  1. Per telefoon of mail overleggen we vooraf de situatie, wensen en doelen.
  2. Ik ontvang graag voor het advies: foto’s van de huidige situatie, sfeerbeelden van de gewenste interieur-stijl en een digitale plattegrond van de woning. Hiermee doe ik de voorbereiding.
  3. Het interieuradvies thuis van 3 uur. Samen brainstormen en antwoorden op de woonvragen en wensen. Mocht je meer tijd willen afnemen dan kan dat voor 75 euro per aanvullend uur.
  4. Het advies wordt uitgewerkt in tips en per e-mail nagestuurd.
  5. Eventueel kan het advies worden uitgebreid met een interieurontwerp of interieurstyling na uitvoering van het plan.

Wil je een advies voor meerdere ruimtes in huis, een interieurontwerp of samen shoppen? Dan kan ik dit advies in overleg uitbreiden of de sessie wordt hierna nog een keer herhaald.

Tarief

  • De prijs van dit advies is  €495,- (incl. btw) voor: de inventarisatie en het persoonlijk interieuradvies. Vooraf wordt bepaald of het pakket bij de woonvraag past.
  • Deze brainstorm kan worden uitgebreid naar een groter pakket met 3-d ontwerpen, styling of hulp bij inkoop van meubels en materialen.
  • TIP: Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker.
  • Reiskosten buiten Apeldoorn 0,25 ,- per km. Bij reistijd van meer dan 30 minuten vanaf Apeldoorn rekenen we reistijd vergoeding.

Aanvullende informatie

Het is ook mogelijk om meerdere keren dit pakket af te nemen zodat er een compleet interieur-advies ontstaat voor de gehele woning.

Dit pakket is ontwikkeld voor de regio Apeldoorn, ben je geïnteresseerd in interieuradvies aan huis en woon je buiten de regio? Neem contact met u op voor de mogelijkheden. Voor nieuwbouw kunnen we op basis van tekeningen ook adviseren in Apeldoorn.

Genoemde tarieven zijn inclusief btw en gelden per ruimte met een gemiddelde omvang. Dit wordt van te voren besproken en vastgesteld.

Neem voor vragen of het aanvragen van dit pakket contact op.