Interieur ideeen – stolp styling

2 december 2015 Feestdagen,  Woonblog - Interieurblog,  

Styling ideeen

Glazen stolpen werden vroeger vooral gebruikt om over het eten te zetten. Nu zien we ze vooral veel als interieur object. Leuk is dat de stolpen tegenwoordig helemaal niet zo duur meer zijn. Shop ze bij het tuincentrum of woonwinkel in verschillende maten. Je kunt ze gebruiken als vitrine om je mooiste verzamelingen tentoon te stellen. Zoals een oud familiestuk als deze antieke wekker. Mooi op een plank, de vensterbank of op tafel.

Met de feestdagen op komst is het erg leuk om de stolp een winters thema te geven. Dat kan alvast in Sinterklaas stijl en binnenkort met kerst decoratie. Ik geef je vandaag tips en inspiratie hoe je een stolp kunt stylen.

 

stolp styling

 

Natuur

Heerlijk is deze periode om lekker het bos of park in te gaan, op zoek naar de mooiste materialen. Na een flinke herfst storm ligt er zoveel moois op de grond voor het oprapen. Ga op zoek naar dennenappels, mos, dennentakjes en maak daar een mooie setting van onder een stolp. Bloembollen erbij geven een mooie sfeer.

Huisjes en quotes

Huisjes in alle soorten en maten zien we al een tijd in de woon-accessoires. Ze blijven leuk, vooral voor de feestdagen want het staat zo knus. Op tafel met een kaarsje of als kerstdorpje onder een stolp. Ze zijn bovendien ook erg leuk te gebruiken voor en Sinterklaas styling voor de kinderen. Met een paardje of wat pepernoten erbij is je stolp gevuld!

In de zomer voeg je er wat zand of schelpen aan toe. Of je zet je mooiste vakantie souvenirs onder de stolp.

Lamp

Gespot: stolpen met een lamp. Mooi als sfeervol schemerlampje in huis zijn deze stolpen met een grote gloeilamp. Eigenlijk passen ze in elke woonstijl. Deze lampen zijn van groot tot klein te koop dus pas hem aan, aan de plek waar jij hem wilt neerzetten. Op de vensterbank, in een boekenkast of op een tafeltje.

Tip: Let er op dat de lamp zacht en warm licht geeft voor nog meer sfeer in huis. Veel plezier!

 

 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *