Interieurinspiratie van week 45

7 november 2014 Woonblog - Interieurblog,  

Deze blogpost is niet meer beschikbaar. Ben je op zoek naar leuke tips, woon inspiratie of de nieuwste interieur trends? Lees dan verder in de woonblog. Veel plezier!

Groet, Marije – Maison Belle

Blijven lezen?

6 reacties op Interieurinspiratie van week 45

 • Sylvia Neve zegt:

  Ik vind de kandelaars uit de collectie van sfeer voor jou niet terug op de betreffende site. Waar kan ik deze bestellen?

  • Maison Belle zegt:

   Hallo Sylvia, dit is een artikel van 2014 dus de collecties zullen zeker veranderd zijn. Kijk eens bij vtwonen.nl, daar zie ik dezelfde foto bij de kandelaars staan. Misschien hebben zij ze nog? Veel succes! Groet, Marije – Maison Belle

 • Sylvia Neve zegt:

  Ik vind de kandelaars uit de collectie van sfeer voor jou niet terug op de betreffende site. Waar kan ik deze bestellen?

  • Maison Belle zegt:

   Hallo Sylvia, dit is een artikel van 2014 dus de collecties zullen zeker veranderd zijn. Kijk eens bij vtwonen.nl, daar zie ik dezelfde foto bij de kandelaars staan. Misschien hebben zij ze nog? Veel succes! Groet, Marije – Maison Belle

 • Sylvia Neve zegt:

  Ik vind de kandelaars uit de collectie van sfeer voor jou niet terug op de betreffende site. Waar kan ik deze bestellen?

  • Maison Belle zegt:

   Hallo Sylvia, dit is een artikel van 2014 dus de collecties zullen zeker veranderd zijn. Kijk eens bij vtwonen.nl, daar zie ik dezelfde foto bij de kandelaars staan. Misschien hebben zij ze nog? Veel succes! Groet, Marije – Maison Belle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *