Interieurontwerp aan de Spreng

18 november 2012 Portfolio,  

Voor dit knusse woonhuis uit de jaren 20 hebben wij een compleet interieurontwerp gemaakt.

Deze woning heeft nog weinig oude details en de bewoners willen de oude stijl in dit huis terug laten komen. De wens is een stijlvol en warme woonkamer met sfeervolle, open keuken en een fijne werkkamer. De woning is na het ontwerp van boven tot onder aangepakt. Kijk mee met het ontwerp en geniet van het resultaat.

Sfeercollage in stijl en kleuren voor de nieuwe woning.

De volledige verdieping is glad gestuukt en geschilderd. Van de hal tot aan de werkkamer is er een vloer van Jatoba hout gelegd. Hierdoor zijn de drempels weg en oogt het geheel veel ruimer.

Klassieke elementen zijn gecombineerd met moderne design lampen. De muren zijn afgewerkt in de kleur Damp van Histor en in de accessoires en gordijnen zijn de warme tinten van het kleurenpalet doorgevoerd.

Er is gekozen voor een nieuwe keuken met eiland die past bij de woning en van alle moderne gemakken is voorzien.

Tussen de woonkamer en werkkamer is de muur weggebroken en een Kamer-en-suite wand gemaakt. Zo komt er veel meer licht en ruimte in de woning. De glas in lood is naar wens van de bewoners op maat gemaakt. In combinatie met de sierlijsten aan het plafond en de paneeldeuren heeft de woning haar oude sfeer weer terug gekregen.

Ontwerp en fotografie: Maison Belle

Zo zag het huis er voor de verbouwing uit.

Blijven lezen?