Interieurontwerp herenhuis

27 maart 2014 Portfolio,  

Voor dit herenhuis uit de jaren dertig hebben wij een interieurontwerp gemaakt. De bewoners zijn er een aantal jaren geleden zo ingetrokken, het huis was zo netjes. Maar het mist de sfeer en eigen stijl van de bewoners. Door samen te brainstormen over de nieuwe indeling, het kleur- en materiaalgebruik zal het hele huis worden aangepakt zodat het optimaal bij het gezin gaat passen.

indelingherenhuis

indelingelementenbank

De kamers hebben een nieuwe indeling gekregen. De zithoek heeft een elementenbank waardoor er makkelijk kan worden gewisseld.

indelingkamerensuite

De kamer-en-suite kast wordt utigebouwd waardoor er nog meer bergruimte ontstaat. In plaats van een speelkamer krijgt de zijkamer de functie van eetkamer. Dicht bij de keuken en gezellig om na te tafelen. Door de schuifdeuren kunnen de kinderen apart tv kijken.

indelingkamerensuite

De eetkamer heeft een vaste bank gekregen waardoor er ruimte bespaard wordt. Zo ontstaat er een gezellige sfeer om de tafel te gebruiken voor huiswerk, om een boekje te lezen en om lang na te tafelen.

sfeercollagenunspeetbeneden

In het moodboard is de sfeer weergegeven van de nieuwe kleuren, materialen en woonsfeer. Een combinatie van rustige natuurtinten, klassieke elementen en moderne details als de lampen en het rvs past prachtig bij het gezin en bij de woning.

Ontwerp: Maison Belle