Interieurontwerp nieuwbouw woning in jaren 30 stijl

9 september 2014 Interieurontwerp,  Portfolio,  

Dit interieurontwerp is gemaakt voor een jong gezin uit Deventer.

Het gezin woont nu nog midden in het oude centrum, een heerlijke plek om te wonen maar sinds de komst van hun dochter kriebelt het naar meer ruimte en een fijne tuin. Een bijzonder nieuwbouwproject kwam als geroepen! Mooie, ruime huizen in een leuke wijk in Deventer. Bij het kopen van een nieuwbouwhuis komt veel op je af dus werden we gebeld voor een kennismaking. Al snel gingen we aan de slag met een compleet interieuradvies. Samen gingen we op zoek naar de woonstijl, het werd een mooie combinatie van beide. Het resultaat is uitgewerkt in de collages en het moodboard. Het werd een stoere maar rustige basis met Internationale elementen en felle kleuren uit de reizen die het stel heeft gemaakt. De indeling van de woning is stap voor stap samengesteld om uiteindelijk tot de perfecte indeling voor dit gezin te komen.

De basis is warm en rustig, er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, lange gordijnen en veel bergruimte. De woonkeuken is het hart van de woning, hier is ruimte om te koken, eten, werken en lang na te tafelen. In de erker is een bankje gecreeerd wat ook gebruikt kan worden als kinder speelplek. Tussen de woonkamer en keuken zijn 2 openslaande deuren met glas gepland en rondom wordt een kamer-en-suite kast gemaakt. Met ruimte voor boeken, mooie woonaccessoires en gesloten bergruimte. De zithoek wordt knus en persoonlijk door de kleurrijke kelim en het dressoir achter de bank. Zo ontstaat er een gezellige televisiehoek en een plek om bij te komen na een lange dag. De televisie is verwerkt in een wand met zig-zag-planken. Zo heeft de televisie niet de hoofdrol maar valt hij weg in het ontwerp.

Nu kan de bouw beginnen om van dit nieuwe huis een sfeervol gezinshuis te maken. We hebben genoten van deze bijzondere samenwerking en dit mooie project!

interieurmetkleurcollage

DSC_0041-001

ontwerpdebruyn

eetkeukendebruyn

keuken

keukeninspiratiebellefleur

woonkamerdebruyn1zithoekdebruyn

 

moodboardwoonkamer

Ontwerp: Maison Belle


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *