Interieurontwerp zorg

Wat als je ouders niet meer thuis kunnen wonen en in een zorgwoning terecht komen? Dan zoek je het liefst een fijne, huiselijke omgeving met veel liefde en aandacht. Het is ontzettend belangrijk dat ze zich veilig en thuis voelen. Voor interieurontwerp zorg ontwerp ik met veel liefde en aandacht sfeervolle en praktische interieurs voor woonhuizen voor ouderen. Mijn missie is om van elke woning een fijn en knus woonhuis te maken. Geen plastic meubels maar een comfortabele stoel en een zachte plaid op je oude dag.

Ik ontwerp interieurs met het comfort wat nodig is en de sfeer van thuis. Samen met een team professionals verzorgen wij de complete inrichting van de woningen. Te starten met een interieurontwerp, een uitgebreid lichtplan, het uitzoeken en leveren van meubels en materialen en de afstyling voor de puntjes op de i.

Interieuradvies zorgwoning

Soms heeft een zorgwoning vernieuwing nodig, denk bijvoorbeeld aan een verbouwing of de aanschaf van nieuwe meubels. Standaard zorg meubels zijn vaak praktisch maar niet gezellig. Gelukkig is het mogelijk om de zorgwoning geen ziekenhuis sfeer maar de sfeer van een woonhuis te geven. Wij werken met prachtige meubels die de optimale veiligheid bieden, comfortabel zitten en makkelijk schoon zijn te houden.

In een interieurontwerp zorg wordt er goed gekeken naar de mogelijkheden van het gebouw. Ruimtes worden optimaal ingedeeld, er wordt gedacht aan praktische routing voor rolstoelen maar ook aan een gezellige indeling. Knusse woonkamers, ruime woonkeukens om samen te eten en activiteiten te doen. Maar ook fijne zithoeken om televisie te kijken of familie te ontvangen. Veilig en comfortabel met het gevoel van thuis, dat is het uitgangspunt van deze zorg interieurs.

Neem contact op voor de mogelijkheden van interieurontwerp zorg.

Ik werk onder andere voor: Thuismakers en Wonen bij September.

 

© Copyright 2010 - 2022 | Bekijk Maison Belle's leveringsvoorwaarden en privacy policy