Interieurontwerp zorg

Wat als je ouders niet meer thuis kunnen wonen en in een zorgwoning terecht komen? Dan zoek je het liefst een fijne, huiselijke omgeving met veel liefde en aandacht. Het is ontzettend belangrijk dat bewoners zich veilig en thuis voelen. Voor interieurontwerp zorg ontwerp ik met veel liefde en aandacht sfeervolle en praktische interieurs voor woonhuizen voor ouderen met dementie. Samen met de klant ga ik in overleg om van elke woning een gezellig woonhuis te maken. “Gezellig met elkaar aan tafel, koekjes bakken in de keuken of met een boekje en een kopje thee op de bank. ”

Ik ontwerp interieurs met het comfort van van nu met een knipoog naar vroeger en de sfeer van thuis. Samen met een team professionals verzorgen wij de complete inrichting van de woningen. Te starten met een interieurontwerp, een uitgebreid lichtplan, het uitzoeken en leveren van meubels en materialen en de afstyling om het helemaal af te maken.

Interieuradvies zorgwoning

Soms heeft een zorgwoning vernieuwing nodig, denk bijvoorbeeld aan een verbouwing of de aanschaf van nieuwe meubels. Standaard zorg meubels zijn vaak praktisch maar niet gezellig. Gelukkig is het mogelijk om de zorgwoning geen ziekenhuis sfeer maar de sfeer van een woonhuis te geven. Wij werken met prachtige meubels die de optimale veiligheid bieden, comfortabel zitten en makkelijk schoon zijn te houden.

In een interieurontwerp zorg wordt er goed gekeken naar de mogelijkheden van het gebouw. Ruimtes worden optimaal ingedeeld, er wordt gedacht aan praktische routing voor rolstoelen maar ook aan een gezellige indeling. Knusse woonkamers, ruime woonkeukens om samen te eten en activiteiten te doen. Maar ook fijne zithoeken om televisie te kijken of familie te ontvangen. Veilig en comfortabel met het gevoel van thuis, dat is het uitgangspunt van deze zorg interieurs.

Neem contact op voor de mogelijkheden van interieurontwerp zorg.

Ik werk onder andere voor: Thuismakers en Wonen bij September.

interieurontwerp zorg