Jeans blauw!

24 april 2014 Kleur,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Jeans blauw interieur

Donker blauw als accent kleur voor je interieur dit seizoen? Doen! Het lijkt misschien wel wat winters maar witte interieurs met jeans-blauw zijn juist typisch kenmerkend voor warme landen. Griekenland, Portugal en Marokko zijn voorbeelden van het gebruik van wit en blauw in interieurs. Wit en blauw zijn koel zodat de warmte zoveel mogelijk buiten blijft. Dat diepe, donker blauw is prachtig te gebruiken in meubels, accessoires en voor een frisse zomersfeer combineer je het met heel veel wit!

jeans blauw

Kleur: Denim Drift van Flexa

 

Hoe breng je de jeans blauwe kleur in je interieur?

  • Geef je bank een jeans blauwe hoes of juist wit met jeans blauwe kussens erin. Vraag een stoffeer bedrijf om een blauwe hoes voor je meubels te maken.
  • Combineer met verschillende stoffen en materialen met blauw en wit als basiskleur.
  • De muurvulling kan je natuurlijk afstemmen op de kleur blauw. Lijst mooie afbeeldingen in of leef je uit met donker blauwe verf op een canvas doek voor je eigen gemaakte kunst.

Bevalt deze stijl je? Ga eens in alle rust op zoek naar jeans-blauwe accessoires voor in huis. Laat een mooie donker blauwe kleur mengen en bekijk eens wat er een verfje kan gebruiken. Een paar details in deze kleur zorgen ervoor dat het een mooie eenheid wordt, veel succes!