Keuken inrichten met een tablet

15 januari 2017 Keuken,  Woonblog - Interieurblog,  

Herken je het? Even snel een lekker recept opzoeken op je tablet als je start met koken? Maar waar ligt dat ding toch en hoe doe je dat met vieze handen? De hoogte tijd om de keuken opnieuw in te richten.

Sinds de tablet ben ik een aardige keukenprinses geworden (al zeg ik het zelf 😉 want je hoeft maar even te zoeken en je vindt stap voor stap het recept wat bij je past. In praktijk is het wel vaak een heel gedoe om alles in goede lijnen te laten lopen. Pannen, snijplanken, handen wassen en tussendoor de tablet erbij om de volgende stap van het recept te bekijken.

Ik heb daar een ideale oplossing voor gevonden: een zwenkende tablet steun voor aan de muur in de keuken. Zo hangt mijn I-pad altijd in de buurt als ik kook en zet ik vaak Spotify aan tijdens het koken. Dat maakt het toch net wat gezelliger!

maisonbelle-keuken-tablethouder-vogels
Foto links: Henny van Belkom

Tablet houder

De wandsteun van Vogels is speciaal ontwikkeld om je keuken in te richten naar de moderne tijd. Zo kan je de tablet ook tijdens het koken veilig bij de hand hebben. De beugel bevestig je eenvoudig aan een kastje of een wand. De beugel zwenkt en je kunt de tablet kantelen zodat je altijd goed zicht hebt tijdens het koken. Ideaal omdat je werkblad vrij blijft en de tablet niet vies kan worden.

Ik heb deze houder in onze keuken gemonteerd, op de plek naast het aanrechtblad en dichtbij mijn fornuis. En ik ben echt enorm enthousiast. Omdat de I-pad vaak lag te slingeren in ons huishouden heeft ie nu een vaste plek aan de steun gekregen. Dicht bij een stopcontact dus ook ideaal bij het opladen. Een echte aanrader in je interieur. De wandsteun kan natuurlijk ook in een andere ruimte in huis gemonteerd worden, bijvoorbeeld voor een filmpje in bad!!

Wandsteun ophangen

De wandsteun ophangen was niet moeilijk, ik deed het zelf en het ging snel. Je bevestigt de steun met 2 pluggen en 2 schroeven aan de muur. Als de steun goed, stevig hangt klik je de tablet  er gemakkelijk op. De beugel kan je alle kanten op bewegen zodat je hem precies kunt zien tijdens het koken.

vogel tablet steun

Keuken inrichten

Maak van het koken een feestje, neem wat lekkers te drinken, zet een swingend muziekje aan en zoek een recept op wat je aanstaat. Onze keuken hebben we ruim 10 jaar geleden uitgezocht. Omdat ik het leuk vind om eens wat te veranderen wissel ik regelmatig de planken en de kleur van de muur. Ook in servies en styling staat er geregeld wat anders. Doordat de keuken zo basic is en goed past in ons oude huis kan ik het daarmee telkens weer gezellig maken. Ik deel nog een aantal foto’s van onze landelijke keuken, je ziet wat verschil in de muur er achter en in de accessoires.

maisonbelle-keuken-nespresso

vrijstaand fornuis
Reportage in Ariadne at Home – Fotograaf Henny van Belkom

Meer informatie over de tablet steun vind je op www.vogels.com, meer over mijn werk en ons huis lees je verder in de interieurblog.

Veel kookplezier!

handtekening-marije-maisonbelle

In samenwerking met Vogels

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *