Knal rood in je interieur..

14 augustus 2013 Kleur,  

Vandaag in onze zomer-blog kiezen we weer een mooie zomerkleur.

Rood als kleuraccent in je interieur! Zo mooi als een klaproos in het veld de aandacht kan trekken, kan je met elementen in je interieur het huis compleet anders maken. Rood is sterk, vrolijk en warm en kan eigenlijk altijd! Vaak is rood in de accessoires al genoeg maar ben je een echte fan: een rode muur of rode keuken kan je helemaal gelukkig maken! Een paar leuke tips.

 

rood in huis

Foto: Flexa kleurinspiratie

  1. In een rustig interieur kan rood als accent eigenlijk altijd. Prachtig om een wit interieur mee op te halen of om een rood stoeltje te laten knallen tegen een witte of blauwe muur.
  2. Rood combineert geweldig bij een industriële woonstijl.
  3. Verzamel uit al je kasten de rode spullen die je al hebt en zet ze bij elkaar. Je zult verstelt staan hoeveel je al in huis hebt en hoe mooi het bij elkaar staat!
  4. Ook leuk om een serieuze werkplek een vrolijke knipoog te geven: met een paar rode accenten geef je in mum van tijd je werkplek een nieuwe look.

 

Tip: Trek de kasten maar open en ga eens lekker aan de slag met je interieur. Weer of geen weer: hier word je wel heel vrolijk van! ☼

 

Blijven lezen?