Koper in je keuken

24 september 2014 Keuken,  Woonblog - Interieurblog,  

Keuken met koper

De koper trend zet door! Ik ben er helemaal weg van, het geeft zoveel warmte in huis. Na jaren van rvs, zilver en aluminium blijkt dit echt de tijd voor koper en goud in het interieur. Het geeft een chique en warme uitstraling door je interieur aan te kleden met koper in de accenten. Van kaarsen-standaard tot prachtige dienbladen op tafel. Maar wat dacht je van koper in de keuken? Of in de badkamer? Wat een lef dat er merken zijn die zelfs kranen in koper-kleur durven door te voeren. Mijn oog viel op de prachtige, nieuwe producten van Dornbracht.

Ik vind het geweldig, wat vinden jullie ervan?

collage dornbracht

Keuken materialen uitzoeken

Een prachtig plaatje, deze keuken wordt zo stijlvol met de lampen van koper erboven. Maar waarom geen kraan in koper kleur? Dornbracht steekt haar kranen serie voor keuken en badkamer in een nieuw jasje onder de naam: Cyprum. Het nieuwe oppervlak wordt gemaakt van 18karaats rosé goud en koper en krijgt hiermee een prachtige, chique glans. De kranen zijn nu verkrijgbaar in de oppervlakken chroom, platina, platina mat en de nieuwe rosé goudtint Cyprum.

Tip: Om naast de kraan de kleur nog terug te laten komen in de keuken, kies nog een aantal eyecatchers in deze tint. Zo ontstaat er een mooi geheel.

 

collage dornbracht2

Inspiration_Cyprum_290x384

Veel keuken plezier!

 

Beeld: Dornbracht

 

 


5 reacties op Koper in je keuken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *