Lab02 nieuwe winkel in Apeldoorn

25 augustus 2018 Hotspots,  Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

 

There’s a new kid in town! Jawel de prachtige, nieuwe conceptstore van LAB02 in het centrum vanApeldoorn! Een heerlijke shop voor interieur liefhebbers vol leuke meubels, woon-accessoires en lifestyle artikelen online en nu ook offline. De winkel wordt binnenkort geopend maar ik mocht alvast een kijkje nemen en mooie foto’s maken. Ik geef alvast een sneak preview van deze hotspot in de woonblog.

lab02 apeldoorn

woonwinkel lab01

badkamer lab02

LAB02 winkel

LAB02 bestaat al 2 jaar als online lifestyle & stationery store met items voor werken, leven en spelen. Femke ten Berge, ondernemer en moeder van twee kinderen weet als geen ander de mooiste merken voor interieur, werk en kinderen te spotten. Dit alles wordt vanaf 1 september ook verkocht in het prachtige, oude pand in Apeldoorn. Na een flinke verbouwing heeft het gebouw een frisse en lichte uitstraling gekregen. Met de betonvloer en zacht groene muren een heerlijke basis voor de mooie collectie. Aan de gezellige Paslaan past de winkel perfect: parkeren kan voor de deur en na het shoppen kan je terecht voor een lekkere lunch, koffie of wijn in stijl bij de buren: brasserie en wijbar Martins. De binnenstad van Apeldoorn begint steeds meer te bruisen. Er is weer een snoepwinkel bij en ik ben blij want het is zo’n mooie aanvulling op het interieuradvies wat ik in de regio geef.

elementenbank lab02

groene velours bank lab02

 

Woonshoppen

In de (web) winkel van LAB02 vind je meubels, woon-accessoires maar ook lekkere keuken producten en zelfs kinderkleding. Femke maakt een eigenwijze selectie van alles waar zij blij van wordt. En shoppen moet voor iedereen leuk zijn. Dus je kunt in de winkel lekker struinen, onder het genot van een gratis kopje koffie. De kinderen kunnen spelen in de speciale speelkamer. Wil je liever winkelen vanaf je luie stoel? Dan shop je in de webshop.

Omdat er 78 merken verzameld zijn is er voor iedereen wel wat moois te vinden en zo ontstaat er ook veel afwisseling in de collectie. Moois voor jezelf of als cadeau voor een ander. Elk merk heeft een bijzonder verhaal, in elk product is passie en liefde gestoken. Deze “everyday designers” zijn met passie bezig als een manier om zich gelukkig te voelen. Dat is wat Femke wil stimuleren en daar maakt ze een zorgvuldige selectie in, daar word je toch happy van?

palletbank lab02

In de winkel staan banken van oude pallets, het staat zo stoer met die mooie kussens en plaids! Hoe je zelf een pallet bank maak lees je in deze blog.

hotspot apeldoorn

 

Goede doel

Met alle aankopen die gedaan worden, wordt 5% gedoneerd aan een goed doel zodat er mensen geholpen worden die het hard nodig hebben. En elke week worden er nieuwe items toegevoegd aan de shop en elke week wordt een Weekly Musthave uitgekozen. Een speciaal geselecteerd product, extra voordelig. De winkel is nu grotendeels ingericht en tijdens winkeltijden kan je al voorzichtig de sfeer proeven. Er komen voor de officiële opening nog een aantal mooie meubels bij zodat de winkel goed gevuld is. De meubels die Femke onder haar eigen label heeft geselecteerd passen helemaal bij nu en kunnen in verschillende kleuren en maten geleverd worden.

kinderkamer inrichten lab02

interieurblog woonwinkel

meubels kopen blog

 

Kom je ook op 1 september bij de opening? Er zijn leuke aanbiedingen en heerlijke hapjes en drankjes. Meer leuke hotspots, woonwinkels en interieurtips vind je in de interieurblog.

Informatie

Hotspot: LAB02

Adres: Paslaan 3 in Apeldoorn

Open: Van dinsdag tot en met Zaterdag 10:00-17:00 donderdag tot 21:00.

Website: www.lab02.nl

 

Tekst en foto’s: Maison Belle

 

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *