Lente in huis met Jeans en blauwe druifjes

5 februari 2015 Woonblog - Interieurblog,  

Jeans en blauwe druifjes…

Jeans in je interieur is hip en trendy! Oude spijkerbroeken zien we terug komen in bekleding van stoelen, kussens op de bank en veel blauwe accenten in de woonwinkels. Ik was meteen gecharmeerd van deze leuke plantenbak van jeans-stof die eigenlijk bedacht is als binnenvijver. Na een aantal pogingen van onze kinderen van een goudvis in een kom, komen er bij mij geen vijvers en vissenkommen meer binnen.

De Trendy-Pond is een mand van stof met een waterdichte binnenkant en leek mij ideaal voor de voorjaarsbollen binnens huis. Je kunt de mand naar eigen stijl vullen met waterplanten of planten of bloemen. Dus de zoektocht naar een bijpassende voorjaars-bloeier begon en blauwe druifjes bleken de perfecte kleur-match. (Ja, zelfs planten worden door mij op kleur en formaat uitgezocht.) Kijk mee naar deze leuke manier van styling met jeans en voorjaars-bollen in huis.

In de zomer kan ik hem op de buitentafel met waterlelies zetten. En als ik hem niet in gebruik heb voor planten dan kan de mand ook als opberger ingezet worden. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Als WINACTIE verloten wij 1 Trendy Pond in jeans-blauw onder onze volgers. Vertel via Facebook waarom jij graag de plantenmand wint en wie weet ben jij de winnaar! De winnaar is bekend gemaakt, deze actie is verlopen.

DSC_0084

De woordbanner komt van Xenos, je kunt er je eigen tekst mee maken. De koper kaarshouders zijn van 101 Woonideeen- Leen Bakker en het bureau met schragen komt van Ikea.

DSC_0107

DSC_0084

126874-355-281-contain (1)

Trendy Pond indoor serie_high

De Indoor Pond is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Deze blog is gesponsord.

Blijven lezen?

2 reacties op Lente in huis met Jeans en blauwe druifjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *