Leren breien voor een warm interieur

19 november 2015 D.I.Y. Zelfmakers,  Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

Gebreide woonaccessoires

Gebreide woonaccessoires zien we weer veel. Inclusief DIY breipatronen op Internet en in tijdschriften van sprei breien, kussens breien of je eigen kussen haken. Ik vind die gehaakte poefjes ook zo leuk!

Heb je zelf niet zoveel zin om er aan te beginnen? Gelukkig zijn ze ook te koop en hoef je niet zelf te gaan haken. Ik zocht een paar mooie, gebreide woonaccessoires die die warme en fijne uitstraling hebben. Zo tover je je interieur in een handomdraai om in een gezellig winter huis.

 

breien interieur

 

Ben je zelf handig en heb je zin in een uitdaging? Koop dan een paar xxl breinaalden en dikke wol. Op Internet staan zoveel leuke stappenplannen zodat je het kunt leren. Heb je daar nu geen zin in? Webshops zoals Etsy staan vol met de mooiste, handgemaakte woon-accessoires. Mensen die ze zelf maken kunnen ze hier verkopen dus je hebt dan ook echt wat bijzonders.

 

gebreide plaid

Gebreide sprei en kussens in rustige natuurkleuren van Fresh online.

 

Languit op de bank

Met een mooie deken, een paar gebreide kussens in mooie kleuren kan jij lekker languit op de bank. Als het koud is met een dekentje, die heb je dan meteen bij de hand. En de andere momenten leg je hem nonchalant in de zithoek.

Ronde en organische vormen geven je interieur zachtheid. In combinatie met de gebreide stoffen is het helemaal knus.

 

vloerkleed-gebreidVloerkleed en poef van HK Living

 

Extra zitplek

Een poef of voetensteun is altijd welkom! Kies een lichte poef met een mooi breipatroon. Heerlijk als extra zitplek of voor je voeten als je op de bank zit.

 

poef breien

 

Je kun zelf natuurlijk ook een poef haken, patronen en stappenplannen vind je via Internet. Wil je nog meer leuke ideeën? Kijk dan eens op Pinterest. Ik ben benieuwd naar jouw ‘breisels’ in huis, deel ze in een reactie.

Geniet van je huis!

 

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *