Loods 5 – woonshoppen

17 januari 2020 Interieur trends,  Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

Loods 5

Loods 5 is één van mijn favoriete woonwinkels. Ik vind het heerlijk om inkoop te doen voor projecten of voor mijn eigen interieur! Vanuit Apeldoorn rijd ik regelmatig naar Amersfoort maar nu is er een extra filiaal van Loods 5 in Duiven: perfect! Ik was uitgenodigd voor de opening en kreeg een rondleiding én creatieve workshop in de nieuwe winkel. In deze blog geef ik alvast een indruk van de nieuwe snoepwinkel voor interieur liefhebbers!

kleurrijk interieur

loods 5 oud hout

 

Interieur 2020

Voor wie in 2020 gaat verhuizen of zin heeft in een nieuw interieur is Loods 5 een heerlijk adres. Het woonwarenhuis bestaat uit verschillende afdelingen en heeft producten in alle woonstijlen. Van design meubels, vloerkleden tot woon-accessoires in verschillende stijlen en prijsklassen. Er worden door de stylisten speciale stijlkamers ingericht met diverse thema’s als woon-inspiratie. Ze worden regelmatig vernieuwd en aangepast naar de seizoenen en trends. Ik heb een aantal kleurrijke stijlkamers gefotografeerd voor het interieur 2020: hier word je toch vrolijk van?

Bijkomend voordeel is het gezellige restaurant met lekkers voor bij de koffie of een heerlijke lunch. Dat maakt een dag woonshoppen nóg aangenamer.

loods5 kleur interieur

loods 5 stijlkamer roze

slaapkamer loods5

 

Woonshoppen

Het “shop-in-shop” concept betekent: overal leuke hoeken met meubels en woon-accessoires van verschillende merken en leveranciers. Voor mij is dit concept fantastisch omdat het continue wisselt en je op deze wijze unieke elementen kunt vinden. Vooral de vintage meubels en industriële woondecoratie vind ik geweldig. Dus ga lekker shoppen bij Loods 5. Ik ga geregeld als personal shopper voor klanten op inkoop. Na een interieuradvies verzorg ik dan de eind-styling van een nieuw interieur. Soms lukt dat gewoon zelf niet en daar help ik dan graag bij. Is dat ook wat voor jou? Check dan eens de interieuradvies pakketten of stuur mij een mailtje.

oosterse meubels loods 5

badkamer loods 5

hangstoel

loods5 kussens

 

Flower cloud

Flower wat?? We konden als bloggers een workshop volgen als invulling van de openingsdag. We maakten een flower cloud, ik moet zeggen dat ik het tot een paar jaar geleden nog nooit gezien had. Een flower cloud is een droogbloem boeket om op te hangen. Bijvoorbeeld boven tafel of in een gezellige hoek in huis. De workshop werd gegeven door Klavertje Vijf.  Ik ben gek op bloemen en bloemschikken dus heb echt genoten van het zelf maken van mijn creatie. Bovendien is het als zelfstandige erg gezellig om collega’s te ontmoeten.

droogbloemen

flowercloud diy

flower cloud maken

 

Bedankt Loods 5, voor deze leuke dag!

Foto’s: Maison Belle, producten en locatie: Loods 5 – Cartograaf 14 – 6921 EZ Duiven (vlak naast Ikea)

Blijven lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *