Maison Belle in Ariadne at Home

8 juni 2015 Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

In de media

Juni 2015. Ik sta deze maand in Ariadne at Home​ met ‘woon favorieten’ uit eigen huis. Marije Develing (Ouweneel) deelt de details uit haar eigen huis: het blauw/witte servies, het antieke stoeltje, de houten lamp en de verzameling veren van zoon Tom. 

Ariadne vroeg me om een selectie te maken van de persoonlijke woonaccessoires met een verhaal en passend bij de zomerstijl van deze uitgave. Dat was niet eenvoudig omdat er heel veel verhalen aan mijn interieur vast zitten. Het houten stoeltje en de houten lamp zijn echt mijn favorieten, je ziet ze misschien al vaker terug komen in foto’s op Instagram of reportages gemaakt in ons huis. Net als de veren aan de muur, die zijn gevonden door mijn zoon Tom. Ik schreef er al eens een diy blog over, hij is gek op dieren en de natuur, net zoals ik. De blauw/witte schaaltjes gebruik ik dagelijks voor een lekker ontbijt, salade en rauwkost bij het avondeten of ’s avonds een knabbeltje bij een glas wijn.

Kortom: het is een heel persoonlijk artikel geworden, wat echt past bij mij en mijn dagelijks leven. De visagie en kleding zijn verzorgd door de styliste en visagiste, heerlijk om zo in de watten gelegd te worden. Hierbij bedank ik het Ariadne-team voor alle tijd, aandacht  en passie die jullie in de reportage hebben gestopt, ik heb genoten!

Lees het hele artikel op: Maison Belle – Ariadne at Home

ariadneathome-maisonbelleA

ariadneathome-maisonbelleB

Met dank aan Ariadne at home – styling: Mieke Floore – fotografie: Cameron Studio – Visagie: Minke Boeijen – Tekst: Monique van der Pauw


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *