Maison Belle ❤ winter

7 december 2014 Seizoenen,  Woonblog - Interieurblog,  

Winter inspiratie

De eerste week van December is alweer voorbij en het voelt al zo winters! Ik ben een grote fan van het voorjaar en de zomer maar zelfs ik voel nu toch zeker de winterse gezelligheid. Op een of andere manier is de November maand voor mij altijd een periode om het thuis lekker winters te maken. Meestal voeg ik een nieuwe kleur toe in accessoires of wissel ik de kussens, kaarsen en accessoires op onze planken om voordat we aan de kerstversiering gaan beginnen. Meestal heb ik dan al bedacht hoe ik de kerstversiering daar bij wil toevoegen. Het liefst elk jaar met een paar originele en nieuwe accenten om uit te proberen in ons eigen huis. Vaak zijn van alle mooie kerstplaatjes een paar foto’s van vorig jaar ergens in mijn hoofd blijven hangen die ik combineer met een trend kleur van het nieuwe seizoen. Zo stel ik ons perfecte kerst interieur samen. Inmiddels weet ik na al dat geschuif wel wat er wel en niet mooi uitkomt in ons huis dus de plek van de boom en de versiering, daar hoef ik niet lang over na te denken.

Misschien heb je in mijn blogs gelezen dat we sinds een paar maanden een ronde eettafel hebben, het bevalt ons zo goed om met onze kids aan die tafel te eten dat we uitkijken naar gezellige etentjes aan onze ronde tafel. Het maakt de eethoek ruimer en doordat we met z’n vieren dichter bij elkaar zitten, lijkt het alsof we letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar komen. Helemaal niet verkeerd in deze drukke maanden.

Winter inspiratie vind je in mijn Pinterest bord, fijne dagen en geniet van de winterse gezelligheid…

 

Blijven lezen?

2 reacties op Maison Belle ❤ winter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *