Moderne tv-meubels

19 mei 2014 Woonblog - Interieurblog,  woonnieuws,  

Moderne tv-meubels

Een doorn in het oog is een tv-hoek die niet mooi is afgewerkt. Vaak is het een van de verloren klusjes. De tv staat maar er zijn nog los liggende snoeren, te weinig bergruimte, dvd’s in beeld of waar laat je toch die boxen? Wij hebben het prachtige assortiment van de design tv-meubels van Spectra gespot. Je weet niet wat je ziet! Zwevend, met deurtjes, laden en zelf met mogelijkheid om je iPad of iPhone in een dock te plaatsen. Vaak zijn het strakke meubels, die daardoor goed passen bij de vormgeving van je televisie. De ontwerpen lopen uiteen van een strakke tv-kast tot uitgebreide meubels met bergruimte en opberglades. Kies je voor een neutrale kleur dan valt het meubel mooi weg maar je kunt de meubels ook in een opvallende kleur bestellen zodat het een eyecatcher van je zithoek wordt. Net wat er bij jouw wensen past.

Laat je inspireren door deze prachtige meubels en nieuwste snufjes:

spectralcocoon

snoeren

TV meubel Cocoon van Spectral is speciaal ontworpen voor Samsung Premium LED TV. De voet van de tv is geheel geïntegreerd in het meubel. De aparatuur is compleet in het meubel weggewerkt zonder zichtbare kabels. Daarbij is het mogelijk om met dit meubel een lange lengte te benutten en dus ook los in de ruimte te plaatsen.

cocoonwit

ipadcocoon

scala

De nieuwste snufjes worden gecombineerd in de modellen tv-meubels. Je iPad of iPhone spelen in het dock je favoriete muziek af. Tegelijkertijd laadt de iPhone zich op.

c1bf1072de954bde6c6f0ae974337339

Spectral_Ameno_1_327f_0_0

Een prachtige oplossing is een zwevend tv-meubel. Door het meubel op te hangen oogt een kleine zithoek veel ruimer en luxer. Met de losse elementen kan je de tv hoek speels extra bergruimte geven en met de talrijke kleuren kan je er een echte eye-catcher van maken! De nieuwste mogelijkheden werden gepresenteerd tijdens de meubelbeurs in Milaan.

spectralsalonedelmobile

TV meubels

De tv-meubels zijn  in meer dan 2000 NCS kleuren leverbaar. Zo heb je de mogelijkheid om een persoonlijk ontwerp te maken van de tv wand.

Deze en meer TV meubels zijn te koop via:plattetvdiscounter. De meubels zijn via de website bestellen en in de winkel in Groningen op te halen óf je komt langs in de showroom van maar liefst 750m2 en neemt de artikelen meteen mee.

In samenwerking met Platte tv discounter.

Foto’s:  Spectral, foto zithoek: ontwerp Remy Meijers onder leiding voor RTL Woonmagazine en Eijerkamp.

Blijven lezen?