Najaartrends: Ferm Living

8 september 2014 Woon collecties,  Woonblog - Interieurblog,  

September is begonnen: tijd voor de nieuwe najaarstrends!

Vandaag beginnen we met het merk Ferm Living. Trine Andersen is de oprichtster van het jonge Deense Ferm Living, gespecialiseerd in woonaccessoires. Ze startte in 2005 na eerst werkzaam te zijn geweest in de modebranche. Ze ontdekte een gat in de markt nadat ze zelf op zoek ging naar de ideale muurdecoratie voor haar eigen huis.

Inmiddels zijn ze meer dan 600 ontwerpen verder en heeft ze ook haar assortiment enorm uitgebreid. Dat omvat nu behang, textiel, decoratieve objecten, muurstickers, ontwerpen voor de keuken, badkamer en kantoor, evenals een grote collectie voor kinderen. Voor ieder wat wils!
De collectie kenmerkt zich door de geometrische vormen, rustige tinten en natuurlijke materialen. De kleuren oker geel en jeans blauw worden gecombineerd met een rustige basis van grijs, wit en zand. Prachtig voor een nieuwe uitstraling van je zithoek, werkplek of voor in de badkamer!
1743523_10152123629907242_7436224163840268925_n
De kindercollectie doet denken aan de retro stijl van onze eigen kindertijd. Pastelkleuren met felle accenten, opnieuw de geometrische vormen en originele kussens in als dieren. Met een paar van deze accessoires tover je de kinderkamers in een handomdraai om in een rustig en knusse speel- en slaapkamer.
De collectie is te bekijken en te bestellen via de Website van Ferm Living.

Blijven lezen?

0 reacties op Najaartrends: Ferm Living

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *