Nazomer in je interieur

12 september 2014 Woonblog - Interieurblog,  

Herfst, zo willen we het nog niet noemen. Nazomer dat klinkt beter!

We genieten nog volop van het mooie weer maar langzaam zie je de natuur al verkleuren. Kastanjes knallen van de bomen en het groene blad maakt langzaam plaats voor warme bruin- en roodtinten. Mooie kleuren om je interieur alvast wat warmer en knusser te gaan maken. ’s Avonds de lampjes weer aan en op een frisse avond de houtkachel is toch ook wel weer gezellig? Ik liet me inspireren door de kleuren in de natuur en knusse wooninspiratie voor de nazomer.

 Kleurenpalet

Ga op zoek naar een combinatie van warme kleuren. Als je goed kijkt dan zie je ze overal. Het kan een verzameling serviesgoed zijn, wat geweldig bij elkaar staat wat je aanspreekt. Dit wordt je eigen kleurenpalet voor je najaars-interieur. Begin met het zoeken naar woondecoratie in je eigen huis in die kleuren. Vaak heb je dan al aardig wat bij elkaar. In de nieuwe wooncollecties zijn volop mogelijkheden in kussenhoesjes, vazen, plaids, kaarsjes en dienbladen. Dus struin eens een paar woonwinkels af op zoek naar deze kleuren. Pluche, wol, een vloerkleed en vachtjes op de bank geven alvast een knus effect in je zithoek. Hiermee heb je in een handomdraai een totaal andere sfeer in huis!

Bloemen op tafel

Een bos mooie herfstbloemen of takken uit het bos om te genieten van die warme, diepe kleuren. Zet ze in een grote pot en geef ze een mooie plek in de kamer. Herfstblad is ook geweldig te combineren in een boeket met bloemen, de bloemist kent de mooiste combinaties.

Buiten

Geniet vooral ook van de natuur, tijdens een lange wandeling zie je dat elk gekleurd blad weer een pronkstuk op zich zelf is. Voor mij een heerlijke manier om m’n hoofd leeg te maken en nieuwe inspiratie op te doen. Fijne nazomer!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *