Opgeruimd staat netjes!

7 januari 2013 Keuken,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

We gaan lekker opgeruimd van start dit nieuwe jaar!

Een lekkere frisse start met een fris en opgeruimd huis: de kerstboom weg, wat is die hoek ineens ruim en vooral hebben we in deze tijd van het jaar veel behoefte aan licht! Misschien ben je nog een paar dagen vrij en krijg je zin om het huis eens flink onder handen te nemen! Ik heb hiervoor weer mooie, gezellige en opgeruimde inspiratiebeelden verzameld zodat je zin krijgt om lekker aan de slag te gaan!

  1. Benut de ruimte in huis, ga de hoogte in en gebruik de wanden om bergruimte te creeeren. Kastjes ophangen of meubels op hoge pootjes geven een opgeruimd en ruim gevoel doordat de vloer vrij blijft.
  2. Zoek eens per jaar je kasten eens flink uit. Wordt het niet gebruikt en hecht je er weinig waarde aan: weg ermee! Mooie en persoonlijke spullen zijn de moeite waard om een mooie plek in huis te geven.
  3. Kleding orden je in kasten of hang je op aan een stang. Schuine wanden zijn hiervoor goed te gebruiken. Als je je kleding op kleur  hangt staat het nog mooi ook!
  4. Gebruik een houten ladder om je mooiste schoenen op uit te stallen!
  5. Een vaste plek voor de planning, notities of knipsels zorgt voor orde in de chaos en kan ook heel mooi staan.
  6. Schoolborden verf op deurtjes of op de muur kan als planbord gebruikt worden en geeft een stoere uitstraling.
  7. Stal je wijn en keukenvoorraad uit en geef ze een mooie plek in rekken. Je eigen ‘wijnwand’ in de keuken voor het nieuwe jaar! Pasta, rijst en keuken ingredienten staan prachtig in glazen potten.
  8. Bergruimte in de bijkeuken of badkamer is ook heerlijk, een mooi voorbeeld van open kasten en afgesloten deurtjes.

 

Blijven lezen?