Behang voor de babykamer…

2 mei 2013 Behang,  Kids,  Woonblog - Interieurblog,  

Op zoek naar originele babykamers kwamen we terecht bij Perron 11, een bijzonder, creatief bedrijf met behang naar eigen ontwerp.

Op de woonbeurs in Amsterdam zagen we het behang met de grachtenpandjes al. De collectie is ontzettend origineel, hiermee tover je dat  kale kamertje om in een juweel van een Baby- of kinderkamer! Maar ook elders in huis is het behang mooi toe te passen. Het behang kan op maat worden besteld en zelfs nog naar wens worden aangepast. Geniet mee van deze mooie stijl:

Behang Amsterdam in delfts blauw: dit is posterbehang met keuzemogelijkheden als ander kleuren of afwijkende maat. Zelfs een geboortekaartje is in deze serie te bestellen. Zoek je zoiets origineels voor in de woonkamer of keuken? In het grijs met wit ogen de huisjes heel volwassen…

Wat dacht je van een behangboom of behangdieren op de muur? Fantastisch op de kinderkamer, je hoeft niet de hele wand te doen maar plakt dit er snel en makkelijk op.

De retro prints zijn weer helemaal terug, dit uiltjesbehang is lief en stijlvol om een hele muur in de babykamer mee te behangen. Zelfs de kleuren zijn goed te combineren voor zowel een jongen als een meisje. Je kunt op 1 muur dit behang plakken en aan een andere muur of boven de commode een tak met uiltjes als behangboom terug laten komen. Je plakt de zelfklevende behang-figuren er makkelijk op dus hoeft zelf niet te knippen en te plakken. Zo maak je de mooiste combinaties!

Ben je ook helemaal weg van deze prints? Bekijk meer van de collectie op de Website van Perron 11.

Is dit net niet wat je zoekt? Je eigen behang ontwerpen en laten maken is ook mogelijk. Voor je woonkamer of bijvoorbeeld op kantoor in de lijn van de huisstijl. Weer eens wat anders!

Binnenkort blog ik nog veel meer mooie kinderkamerinspiratie voor Lievekeet dus houd de site in de gaten! Ben je op zoek naar speciale kinderkamer-inspiratie? Laat het ons weten, wie weet wordt jouw thema behandeld in een van onze blogs!

Marije Develing
Interieurontwerper Maison Belle


Maison Belle

Bron foto’s: perron 11


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Blijven lezen?