Oude meubels herleven!

22 mei 2013 Woonblog - Interieurblog,  

Geef je interieur een persoonlijke touch door een goede combinatie van oude en nieuwe meubels. Oud hout en doorleefde meubels geven een huis karakter en combineren prachtig met meerdere woonstijlen.Zen Lifestyle heeft een prachtige collectie Oriëntaalse meubels en woonaccessoires. Gemaakt van oud hout en sloophout maar dan wel stevig en functioneel. Deze oude meubels komen opnieuw tot leven in interieurs van deze tijd!

Hoe maak je een goede combinatie van oud en nieuw in je interieur? Dat doe je zo:

  1. Begin bij het inrichten van je woning met een goede basis. Bekijk de ruimte en de lichtinval eerst goed. Is de kamer donker, kies dan voor rustige en lichte kleuren op de muur en kozijnen. Hiermee zorg je voor een goede lichtweerkaatsing en zal je zien dat de ruimte al veel lichter binnen laat.
  2. Met de vloer en de meubels geef je de ruimte echt een bepaalde sfeer. Hou je van veranderen, kies dan rustige en neutrale meubels.
  3. Met accessoires kan je naar hartelust variëren.
  4. Een interieur met alles strak en nieuw geeft al snel een kil en koel effect. Wil je meer persoonlijkheid en een huiselijke sfeer dan is het mooi om oud hout te kiezen in tafels en woonaccessoires als zuilen en schalen. Hiermee haal je de warmte en een doorleefde uitstraling in je interieur. Het geeft een totaal ander beeld!  Krukjes en tafeltjes van oud hout geven een stoere touch aan je zithoek. Dat hoeft dus geen grote salontafel te zijn maar een aantal krukjes bij elkaar zorgen voor een speels effect en zijn makkelijk te verplaatsen. Combineer verschillende modellen, er zijn geen regels voor!

Heb je de ruimte voor een lange, houten tafel dan kan je hier een heerlijke ‘leefplek’ van maken. Van kop koffie tot het huiswerk van de kinderen kan hier gedaan worden. Combineer verschillende stoelen aan de tafel. Oude klapstoelen en vintage krukken geven je eethoek een prachtige uitstraling. Wat dacht je van deze modellen?

Daarnaast zorg afgesloten bergruimte voor boeken, speelgoed of apparatuur voor een gezellig en opgeruimd interieur. Veel standaard kasten hebben ‘het’ net niet maar met deze kastjes zijn geweldig te combineren! Zet de tv eens op een oude kist met bergruimte of een laag dressoir en een verouderde look: een lust voor het oog!

Al deze meubels zijn te bestellen via www.zenlifestyle.nl. Bekijk eens op je gemak het aanbod of ga langs in de winkel.

Blijven lezen?