Oude meubels herleven!

27 mei 2013 Opruimen,  Woonblog - Interieurblog,  Woonkamer,  

Geef je interieur een persoonlijke touch door een goede combinatie van oude en nieuwe meubelen. Oud hout en doorleefde meubelen geven een huis karakter en combineren prachtig met meerdere woonstijlen. Zen Lifestyle heeft een prachtige collectie Oriëntaalse meubelen en woonaccessoires. Gemaakt van oud hout en sloophout maar dan wel stevig en functioneel. Deze oude meubelen komen opnieuw tot leven in interieurs van deze tijd!

Hoe maak je een goede combinatie van oud en nieuw in je interieur?

Begin bij het inrichten van je woning met een goede basis. Bekijk de ruimte en de lichtinval eerst goed. Is de kamer donker, kies dan voor rustige en lichte kleuren opde muur en kozijnen. Hiermee zorg je voor een goede lichtweerkaatsing en zal je zien dat de ruimte al veel lichter binnen laat. Met de vloer en de meubelen geef je de ruimte echt een bepaalde sfeer. Hou je van veranderen, kies dan rustige en neutrale meubelen. Met accessoires kan je naar hartelust variëren. Een interieur met alles strak en nieuw geeft al snel een kil en koel effect.

Wil je meer persoonlijkheid en een huiselijke sfeer dan is het mooi om oud hout te kiezen in tafels en woonaccessoires als zuilen en schalen. Hiermee haal je de warmte en een doorleefde uitstraling in je Geef je interieur een persoonlijke touch door een goede combinatie van oude en nieuwe meubelen. Oud hout en doorleefde meubelen geven een huis karakter en combineren prachtig met meerdere woonstijlen. Zen Lifestyle heeft een prachtige collectie Oriëntaalse meubelen en woonaccessoires.Gemaakt van oud hout en sloophout maar dan wel stevig en functioneel. Deze oudemeubelen komen opnieuw tot leven in interieurs van deze tijd!

Bijzettafel: Abstract, Stool: Round en Kruk: India

Heb je de ruimte voor een lange, houten tafel dan kan je hier een heerlijke ‘leefplek’ van maken. Van kop koffie tot het huiswerk van de kinderen kan hier gedaan worden. Combineer verschillende stoelen aan de tafel. Oude klapstoelen, met modern design en vintage krukken voor de kids geven je eethoek een prachtige uitstraling. Wat vind je van deze, bijzondere modellen?

Kruk: India Recycle en Kapstoel India A062

Kastruimte voor boeken, speelgoed of apparatuur zorgt voor een gezellig en opgeruimd interieur. Veel standaard kasten hebben ‘het’ net niet maar met deze kastjes zijn geweldig te combineren! Zet de tv eens op een oude kist met bergruimte of een laag dressoir en een verouderde look: een lust voor het oog! En een kast met open deuren kan je inrichten zoals je wil. Servies, boeken of een vaasjesverzameling: op deze manier maak je het persoonlijk en bijzonder!

Dressoir India 051, Dressoir: India A002 en Scrapwood Crate

Al deze meubelen en accessoires zijn te bestellen via www.zenlifestyle.nl. Bekijk eens op je gemak het aanbod of ga langs in de winkel.

 

Blijven lezen?